Book Haul November

De maand november is alweer aan zijn einde gekomen. Aan het einde van de maand vertel ik dan altijd wat ik gelezen heb, gezien heb, waar ik naartoe ben geweest en in dit geval wat ik gekocht heb! Deze maand heb ik al aardig wat inkopen gehad wat boeken betreft. Ten eerste was in oktober mijn verjaardag en kreeg ik behoorlijk wat cadeautjes, waaronder veel boeken. De cadeautjes die ik (tot nu toe) heb gekregen kan je zien in deel 1, deel 2 en deel 3 van mijn verjaardag haul. Dat is nog niet alles! Ik heb nog van wat geld en boekenbonnen andere boeken gekocht die ik nog zal laten zien in een verjaardag haul. Naast cadeautjes was ik afgelopen vrijdag naar een boekruilavond geweest in Sassenheim en heb ik een aantal boeken geruild. De boeken die ik uiteindelijk mee naar huis nam, kan je hier zien. Naast alle gekochte en geruilde boeken, heb ik ook nog wat boeken daarnaast verzameld. Mijn boekenkast begint wat uit te puilen, maar ik ben maar al te blij dat ik deze boeken aan mijn collectie kan toevoegen!

 

P1060484Engelfors #2 Vuur 

Engelfors #3.1 De Sleutel Het Begin

Uitgeverij Bruna mailde mij met de vraag of ik de eerste helft van het laatste deel van de Engelfors trilogie wilde recenseren. Het eerste deel had ik al thuis liggen maar nog niet gelezen, maar ik wilde deze boeken graag gaan lezen. De uitgeverij stuurde meteen het tweede deel op, zodat ik nu de drie boeken kan gaan lezen en recenseren.

 

P1060483De Nachtuilen – Jeroen van Unen

Voor Fantasywereld kan ik De Nachtuilen recenseren, een boek dat ik al vaak voorbij heb zien komen bij andere blogs. Ik heb wat gemengde recensies erover gelezen, dus ik ben benieuwd wat ik er zelf van ga vinden!

 

P1060482Schuld – Mel Wallis de Vries

Aangezien ik in de trailer van Schuld mocht spelen, kon ik niet wachten om Schuld te gaan lezen. Mel gaf alle mensen die meewerkte aan de trailer een exemplaar van het boek. Mel verklapte tijdens de opnamedag niet wie de dader is in Schuld, dus daar moesten we zelf achter komen door het boek te gaan lezen. Dit boek ga ik ook recenseren voor Young Adult Books en later deze maand zet ik nog een wat uitgebreidere recensie op mijn site, aangezien ik door de boektrailer op een andere manier dan anderen het boek heb gelezen en ik moet dan toch even gedetailleerd mijn mening kwijt over het boek. Ik kan wel zeggen dat het weer een typisch boek is van Mel, vol met spanning en een onverwacht einde!

 

P1060481De Kruisdraagster – Lydia Schwarz

Dit boek kreeg ik van uitgeverij Callenbach, een veelbelovende dystopisch begin van een spannende serie. Het verhaal klinkt erg goed dus ik kan niet wachten om het boek te gaan lezen! Binnenkort hoop ik erin te beginnen.

P1060480

De Kraaien #1 List & Leugens – Leigh Bardugo

Toen ik een blogmeeting had met Leigh Bardugo, kreeg ik dit boek mee als cadeau. Ik kon hem meteen laten signeren en ik vind het echt een schande dat ik er nog niet aan toe ben gekomen. De Grisha-trilogie vond ik geweldig, dus ik wil snel beginnen aan dit prachtboek!

P1060478

De Iron Fey #1+2 De IJzerkoning & De IJzerprinses

De Iron Fey #3+4 De IJzerkoningin & De IJzerprins

Toen ik een interview had met Julie Kagawa, kreeg ik van Harpercollins een goodiebag met onder andere de omnibussen van De Iron Fey! Ik heb het eerste deel gelezen en ik wilde zeker verder met deze populaire serie, dus dat kan nu!

P1060477

Dit was mijn Book Haul voor deze maand. Dit is nog een kleine stapel, want voor mijn verjaardag heb ik nog vele andere boeken gekocht, dus de uiteindelijke stapel is vele malen groter… Als al mijn cadeautjes en boeken binnen zijn, maak ik daar uiteraard nog een haul voor! Er zitten namelijk nog zat mooie boeken tussen die ik nog kan laten zien.

Welke boeken heb jij deze maand kunnen toevoegen aan je boekenkast?

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik hoop de sleutel ook te mogen lezen. Hij lijkt me zo tof!

 2. Engelsfors serie is echt geweldig spannend! Ik vraag De Sleutel voor Kerstmis 🙂

 3. Mooie stapel!

 4. Ik ben erg benieuwd naar de kruisdraagster

  • Isabelle op november 30, 2015 om 12:41 pm
  • Reageer

  Ik heb de sleutel pas geleden in het Engels gelezen, vond het echt een heerlijk boek! Ben fan van deze serie en vind het erg jammer dat je er eigenlijk heel weinig over hoort!

 5. Deel één van Engelsfors heb ik gelezen en die vond ik eigenlijk maar meh, haha. Verder ben ik heel benieuwd naar De kruisdraagster en List & Leugens!

 6. Beide omnibussen kreeg ik ook na het interview met Julie Kagawa maar nu zit ik dus wel met een dilemma. Ik had namelijk De Ijzerkoningin en De Ijzerprins al in individuele edities. Liefst van al zou ik dus die omnibussen ruilen voor de Ijzerkoning en de Ijzerprinses dan heb ik de serie compleet en in eenzelfde uitgave.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.