Book Haul Oktober 2014

Een Book Haul, serieus Joost? Jij had toch al te veel boeken waardoor je nu een extra boekenkast moet gaan kopen voor je verjaardag? Hoe komt het dan dat je toch weer 25 boeken er deze maand erbij hebt gekregen?

Oeps, ja, nu heb je me… Aangezien ik ziek ben en in het ziekenhuis heb gelegen kreeg ik af en toe nog leuke cadeautjes van vrienden en familie, en laten die cadeautjes nou net met boeken te maken hebben…
Naast boeken krijgen van bekenden kreeg ik ook een aantal recensie-exemplaren en heb ik zelf ook nog wat in huis gehaald (het was niet de bedoeling… Ik was zwak…). Zie hier, mijn Book Haul voor oktober!

1. Inkheart
2. Inkspell
3. Inkdeath
Ik ben een grote fan van Cornelia Funke en ik heb het eerste deel van deze trilogie in het Nederlands, maar toen ik deze trilogie voor 18 euro zag staan in de Paagman in Den Haag in redelijk goede staat, moest ik ze wel mee naar huis nemen! My precious….

A Series of Unfortunate Events
4. Part 3 The  Wide Widow
5. Part 6 The Ersatz Elevator
6. Part 13 The End
Deze boeken kon ik van Emmy van Zon en Maan overkopen, ook voor een goedkoop prijsje. Deze serie zou ik graag compleet maken!
7. Hitchhikers Guide to the Galaxy
Ook het eerste deel van deze serie heb ik kunnen kopen van Emmy, nu heb ik de serie compleet en heb ik al de eerste twee delen uit. Het heeft erg veel humor en is erg absurd!

8. Legend deel 3 Finale
De afsluiter van de trilogie van Marie Lu heb ik kunnen krijgen van Fantasywereld om hem te recenseren.
9. De avonturen van de familie Kane deel 2 De Troon van Vuur
Ook dit boek kon ik recenseren voor Fantasywereld.
10. Voor eeuwig de jouwe
Dit boek moest ik nog recenseren voor Fantasywereld, dus toen ik contact met Clavis maakte, heb ik gelijk het boek aangevraagd. Beter laat dan nooit! Mooi boek, binnen een middagje uitgelezen!
11. De Ravenjongens deel 2 De Dromendieven
Dit boek kan ik samen met Ravenjongens gaan recenseren voor Young Adult Books!

12. Terry Pratchett Guards! Guards!
Een cadeautje van mijn nicht toen ik in het ziekenhuis zat. Zij is een grote fan van Terry Pratchett en spoort me al een tijdje aan om zijn boeken te gaan lezen. Nu had ze dus een mooie kans gekregen om mij een boek van hem te geven zodat ik kon beginnen!

Deze 7 boeken heb ik gekregen van leden van mijn theatersportvereniging die met een grote groep langskwamen. Onwijs gezellig, en dan komen ze ook nog met een enorm pakket van 7 boeken! Vooral romans, maar die variatie vind ik ook wel leuk op z’n tijd.
13. Buitenstaanders
14. De Stam van de Holebeer
15. Meisje met negen pruiken
16. E.A. Poe Omnibus
17. Hannibal
18. De Orde
19. Gejaagd door de wind 

Met de boekenbonnen die nog kreeg van familie toen ik in het ziekenhuis lag heb ik deze box gekocht, de Century reeks van P.D. Baccalario! Ze zien er echt schitterend uit en het is vergelijkbaar met Percy Jackson, dus jep, die wil ik wel in mijn boekenkast zien staan!
20. De Ring van Vuur
21. De Ster van Steen
22. De Stad van de Wind
23. De Eerste Bron

24. Matched deel 3 Reached
Ik heb al Matched in mijn boekenkast en Crossed eerder gelezen, en ik kon van Judith van The Book Markers het derde deel kopen in deze reeks. Alleen deel 2 nog en dan ga ik deze trilogie lezen! 🙂

25. Snow White deel 1 Rood als Bloed
Binnenkort krijg ik ook van Clavis Rood als Bloed binnen om te recenseren voordat ik Salla Simukka ga ontmoeten. Waarschijnlijk is hij nog een beetje laat met de post, dus vandaar dat er geen foto’s van de laatste twee boeken zijn.

Dit waren dan mijn boeken voor oktober. Nou ja, niet allemaal, want morgen ga ik naar het boekenfestijn en daar maak ik een aparte Book Haul van.

Hoeveel boeken heb jij er deze maand bijgekregen?

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Wauw, mooie stapel Joost! 🙂

 2. 1/2/3 zijn leuk 😀

  Ik er 13 boeken bijgekregen. Twee ervan (2 boeken van Sophie Kinsella, vond ik toch niet zo leuk) staan alweer op marktplaats, maar de boeken die ik nog over heb zijn:

  non-fictie:
  Language contact – Thomason, Sarah Grey
  Biochemistry of dementia – P.J. Roberts
  Trace elements in human and animal nutrition – Underwood, Eric J.
  Molecular endocrinology of the steroid hormones – Schulster, Dennis
  Grondslagen der immunologie – Roitt, I.M.
  The Role of fats in human nutrition – Crawford, M.
  Borduurboek – Kidston, Cath

  fictie:
  De dans van de wolf – Blake, Michael
  Werkelijk waar? – Elsenaar, LeoArie (bundel met o.a. een verhaal van mij)
  De komst van Joachim Stiller – Lampo. Hubert

  Heb ook nog 2 boeken besteld van bookdepository dus die zijn onderweg en zullen pas in november binnenkomen!

 3. Wajo, dat zijn veel boeken! Bij mij is er alleen Schweigeminute bij gekomen en dat was een verplicht boek voor school 😉

 4. Wauw, indrukwekkende stapel

 5. Ik weet nog niet hoeveel nieuwe boeken ik heb, maar teveel want had eigenlijk een book buying ban haha. Maar ik ga morgen ook nog naar het boekenfestijn. Je hebt er in ieder geval weer een mooie stapel bij!

  1. Dan ga ik je misschien wel zien! ik ben er zelf rond 3 uur! 🙂

 6. Wat een aantal. Eigenlijk was ik al van mijn eigen aanwinsten geschrokken toen ik die blogpost aan het inplannen was, maar jij hebt me overtroffen hoor. 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.