Book Haul Oktober 2015 Deel 1

Oktober, de maand waarin ik moest leren voor tentamens en opeens een volle lading boeken erbij heb gekregen… Onwijs handig als je net hard aan het leren bent! Deze maand heb ik weer veel boeken erbij gehaald, vandaar dat ik deze Book Haul opsplits in meerdere delen. Het liep wat uit de hand… Dit is nog niet eens de helft van alle boeken!

 

Puber Leaks – Paul Bühre

Als Best of YA krijg je soms ook te maken met boeken van de Boekerij. Er werd aan ons gevraagd hoe Puber Leaks zou moeten worden gepromoot. Ik kwam al snel op wat ideetjes en door mijn enthousiasme mocht ik dit boek recenseren en daarnaast de schrijver interviewen! Ik heb erg genoten van dit boek, Puber Leaks is herkenbaar, hilarisch, verdomd eerlijk en leerzaam. Lees hier mijn recensie en hier het interview met Paul, hij vond het één van de meest originele interviews die hij heeft gehad! Hij heeft ook nog het boek gesigneerd, dat is mooi meegenomen!

 

The Leftovers – Tom Perrotta

Voor het watchersprogrmma van The Leftovers kreeg ik een pakketje thuis gestuurd met spullen van The Leftovers, waaronder het boek waar de serie op is gebaseerd! Het boek is wel heel anders dan de serie, maar ik wil er zeker in beginnen!

 

W.A.R.P. #2 Greep naar de macht – Eoin Colfer

Een wereld zonder hemel #3 Het stille blauw – Veronica Rossi

Ik schrijf ook recensies voor Fantasywereld en dit pakket kwam deze maand binnen. Het eerste deel van W.A.R.P. vond ik erg gaaf, dus deel 2 ben ik nu aan het lezen! Een erg interessant vervolg kan ik wel zeggen. Voor Fantasywereld wilde ik ook Een wereld zonder hemel-trilogie lezen en ik had het eerste deel al. Voor de zekerheid wilde ik deel 2 alvast aanvragen, zodat ik dan meteen door kon met lezen. Wat doet deze malle man? Juist, per ongeluk het derde deel aanvragen… Gelukkig is het niet al te erg, want vroeg of laat zou ik dit deel ook moeten hebben.

 

The Fixer – Jennifer Lynn Barnes

Twilight #5 Leven en Dood (jubileumeditie) – Stephenie Meyer

The Cage – Megan Shepherd

Deze drie exemplaren mag ik recenseren voor Best of YA! De Fixer lijkt me erg spannend en ik heb er expres weinig over gelezen, zodat ik met een frisse blik erin kan beginnen. Twilight is niet mijn ding, maar ik was stiekem wel wat nieuwsgierig en las de hervertelling van dit verhaal, waarin de geslachten zijn omgedraaid! Lees hier mijn recensie. Als derde ontving ik The Cage, dit boek is vast heel goed want ik hoor er telkens positieve verhalen over! Daarbij zeiden vele lezers dat dit boek ook bedoeld is voor jongens, dat klinkt als een boek voor mij!

 

Weer mooie boeken erbij dus. Maar was dit alles? Nee, er komt nog meer… Deze week kan je nog een Book Haul van mij verwachten!

Welke boeken heb jij al gelezen?

3 reacties

  1. Zoveel mooie boeken! De Fixer ligt bij mij klaar om gelezen te worden, ik ben er super benieuwd naar!

  2. The cage lijkt me super!

  3. Wow wat een stapel mooie boeken! Ik ben vooral benieuwd naar The Leftovers en The Cage 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.