Book Haul Oktober 2015 Deel 2

Oktober was een indrukwekkende maand wat nieuwe boeken betreft en dat net terwijl ik zat te leren voor tentamens! Deze maand kreeg ik behoorlijk wat boeken opgestuurd, kocht ik wat boeken en kreeg ik er nog een paar. Vandaar dat ik ook meerdere delen maak van mijn Book Haul, dit is nog niet eens het laatste deel… Benieuwd naar het eerste deel? Die kan je hier vinden. Goed, laten we doorgaan met deel twee!

 

Talon Saga #1 Pupil – Julie Kagawa

Talon Saga #2 Rebel – Julie Kagawa

Aangezien ik op 1 november Julie Kagawa mocht interviewen, wilde ik natuurlijk wel wat van haar nieuwe serie gaan lezen, anders kon ik daar geen vragen over stellen. De eerste twee delen heb ik nu in bezit en ik ben nu halverwege het tweede deel, die mij tot nu toe erg bevalt! En kijk dan naar die covers… Alleen ze aanraken al is echt geweldig! Waren er maar meer van zulke boekcovers…

 

Hier was ik – Gayle Forman

Het nieuwe boek van Gayle Forman lijkt mij heel ontroerend. Forman schrijft erg mooi, ik ben heel benieuwd naar dit verhaal. Zaterdag ben ik ook aanwezig bij het Skypegesprek met Gayle Forman, dus voor die tijd heb ik hem uit!

The Pointless Book 2 – Alfie Deyes

The Pointless Book 2 mocht ik recenseren voor Best of YA, wat een grappig boek is dit zeg! Hele leuke opdrachten en een lekkere dosis humor, ook een erg leuk cadeau voor een jarige job! Binnenkort kan ik eventueel met iemand het plezier van dit boek delen… Zondag zie je er waarschijnlijk meer over op mijn blog *hint hint*.

The rest of us just live here – Patrick Ness

Aangezien ik bij het Skypegesprek bij de American Book Center aanwezig was voor Patrick Ness, had ik dit boek in huis gehaald. En wauw, wat een boek zeg! Patrick Ness bewijst hier weer mee dat hij één van mijn favoriete schrijvers is!

 

Fairytale Lacrima #2 Fairytale Phoenix – Marina Theunissen

Voor Fantasywereld kan ik dit boek recenseren. Volgens mij was het maanden geleden al aangevraagd, maar krijg ik het nu pas… Hmmm, het eerste deel gaf ik een 3, dus ik verwacht dat dit boek ook niet zo denderend zou zijn. Ik geef het wel een kans, maar heb er totaal geen hoge verwachtingen van.

 

Loverboys – Helen Vreeswijk

Dit boek won ik bij Booknuts, een boek van Helen Vreeswijk! Ik krijg steeds een grotere collectie van de boeken van Vreeswijk, ik ben benieuwd of Loverboys in de smaak zal vallen!

 

Dit is voor deze keer mijn Book Haul. Binnenkort komt mijn derde en laatste Book Haul voor deze maand eraan, het houdt bijna niet op zeg!

Welk boek heb jij al gelezen en wat vond je ervan?

13 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik moet Pupil nog steeds lezen, maar als ik die uit heb wil ik zeker weten ook Rebel aanschaffen. De covers zijn zó mooi!

  1. Je gaat Rebel zeker goed vinden, die is veel spannender dan Pupil! 🙂

 2. Ik ben heel benieuwd naar The rest of us just live here, heb al veel positieve recensies gelezen 😀

  1. Het is echt een fantastisch boek! 😀

 3. Ik kijk uit naar je recensie van Hier was ik, het enige Gayle Forman boek dat ik nog moet lezen 🙂

  1. Hij staat in de planning voor woensdag! 🙂

 4. Pupil is zo leuukkk <3 Ben nu op 3/4 deel of zo? En ik kan ook niet van die kaft afblijven – voelennnn!

  1. Rebel is een nog lekkerdere kaft, al die ribbeltjes YES PLEASE.

 5. Haha ik hoop ZO dat ik Pupil voor Sinterklaas krijg… Ander koop ik hem daarna zelf 😛 Rebel erachteraan… :’D

 6. Ik heb alleen nog maar Pupil gelezen hiervan, haha.
  Rebel heb ik ook wel liggen, evenals de nieuwe van Gayle Forman! Naar beide boeken ben ik echt benieuwd ^^

  1. Ze zijn allebei erg goed! 🙂

 7. Pupil heb ik al gelezen én Rebel ligt hier klaar om gelezen te worden. Die boeken moet je gewoon aaien dat kan nu eenmaal niet anders. Zelfs Julie Kagawa kan niet aan die drang weerstaan. 🙂

 8. Ik heb net het eerste boek van Fairytale Lacrima gekocht op de boekenbeurs in Antwerpen. Ik ontmoette er de auteur, maar ik ben wel benieuwd of ik hem beter vind dan jij 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.