Book Haul Oktober 2015 Deel 3

Een derde deel van je Book Haul omdat die zo groot is… Werkelijk waar Joost? Oeps… Ja, ik ging een beetje los deze maand, maar ik heb zo wel genoeg om te lezen de komende tijd! Oftewel, ik moet wel snel lezen om alles in te halen haha. Deze keer de boeken die ik richting het eind van de maand erbij kreeg.

 

De dochter van Toragh – Tisa Pescar

Out There – Manon Spierenburg

Dat moment dat je merkt dat de foto wat onscherp is, oeps! Deze boeken kreeg ik in ieder geval deze twee recensie exemplaren van Ls Amsterdam. De dochter van Toragh kreeg ik onverwachts en is een soort historische fantasy met een lesbisch koppel als ik het goed heb. Ik heb geen idee wat ik moet verwachten want ik weet niet of dit boek echt in mijn straatje zit, maar we gaan het zien! Out There kan ik recenseren voor Fantasywereld, al veel bloggers hebben het over dit boek gehad!

 

De kick – Helen Vreeswijk

Voor mijn verjaardag kregen van de lieve mensen van Unieboek De kick van Helen Vreeswijk, en raad eens, hij is ook gesigneerd! Wat een geweldig cadeau, daar ben ik heel blij mee! Binnenkort maar gaan lezen, want ik hoor er goede verhalen over! Hoe meer boeken ik ook over Helen Vreeswijk lees, hoe enthousiaster ik er ook over word!

 

De boekendief – Marcus Zusak

Dit boek kreeg ik van collega-blogger Esmee! Dit boek is mij zo vaak aangeraden en nu heb ik hem eindelijk!

 

Archie Greene en het geheim van de magiër – D.D. Everest

De wolven – Allan Stratton

Deze boeken kreeg ik van Emmy, yes! Archie Greene lijkt me een heel fantasierijk jeugdboek, ik wilde hem al een tijdje gaan lezen, maar nu kan het dus ook! 🙂

 

De Helse Creaties #2 De IJzeren Prins

Tijdens mijn verjaardag kreeg ik ook nog van Marije, mede Fantasywereld-recensent, het boek De IJzeren Prins om te recenseren! Ik vond De IJzeren Engel echt geweldig dus ik kijk enorm uit naar het vervolg!

 

Dit was mijn Book Haul voor deze maand! Gewoon 21 boeken in totaal… En dan heb ik nog niet eens de boeken voor mijn verjaardag erbij op geteld… Bedankt alle uitgeverijen en personen voor deze toffe boekenmaand! 🙂

Welke boeken heb jij in de maand oktober erbij gekregen?

2 reacties

  1. Dat zijn weer lekker veel boeken!

  2. De Boekendief is echt een heel apart en mooi verhaal. Enjoy!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.