Book Haul oktober + november 2016

Twee maanden zijn voorbij, waar blijft die book haul? Zo, nu laat ik de boeken zien die de afgelopen twee maanden in mijn boekenkast zijn beland. Ik heb niet al te veel boeken gekocht of gekregen, vandaar dat ik even een maandje wachtte totdat ik een book haul plaatste. Oké, laten we beginnen!

 

Aan het einde van de maand kreeg ik een pakketje binnen van uitgeverij Q, namelijk De wreker van Laagstad. Kijk nou eens naar die cover! Het doet mij heel erg denken aan Assassin’s Creed, dus ik denk dat dit boek wel bij mij in de smaak gaat vallen.

cywsuapxuaa_hcn

Van Best of YA kreeg ik Nerve binnen. Twee jaar geleden maakte ik een recensie van dit boek met de Nederlandse naam Lef en vond ik erg leuk om te lezen! Ook kreeg ik van Blossom Books De Never Evers omdat ik tijdens de presentatie van hun najaarscatalogus dit boek kon aanvragen. Leuk om te lezen, maar meer voor wat jonger publiek.

p1070875

Het tweede deel van Reboot is ook uitgekomen, genaamd Rebel. Dit boek kon ik recenseren voor het Best of YA-Magazine en ik vond het geweldig! Reboot is een geniale serie vol adrenaline en kickass-personages, echt een aanrader!

p1070898

De beproevingen van Apollo is een nieuw verhaal van Rick Riordan en kon ik lezen omdat ik een themaweek had over de boeken van Rick Riordan in het begin van de maand november. De beproevingen van Apollo is ook een erg energiek, grappig en spannend verhaal, ik ben weer helemaal terug in Kamp Halfbloed! Ik kan niet wachten om de rest van de boeken te gaan lezen. Snel doorschrijven dus meneer Riordan…

p1070901

Als laatste kreeg ik nog drie boeken binnen die ik kan gaan recenseren voor Fantasywereld, namelijk de twee delen van Christopher Plum en De Kronieken van Bane.

p1070941

Naast het kregen van deze boeken heb ik ook een aantal boeken gekocht van mijn verjaardagsgeld, maar die laat ik zien bij mijn laatste verjaardag haul (het duurt even omdat ik van sommige mensen nog geen cadeautjes van heb gekregen). Daar kan je in ieder geval naar uitkijken, want ik heb een boel nerdy boeken gekocht!

Welke boeken heb jij laatst toegevoegd aan je boekenkast?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.