Book Haul September 2014

De maand september zit er al weer bijna op, en dat betekent dat ik weer een maand lang de tijd heb gehad om boeken te kopen! Ja, zelfs wanneer je denkt te veel boeken te hebben, kan je er toch nog een heleboel kopen! Deze maand heb ik weer een volle buit in huis gesleept, met als begin de 30 boeken van het Boekenfestijn in Utrecht. Hoewel 30 boeken al enorm veel zijn, hield ik het daar niet bij! Na deze enorme aankopen, kreeg ik nog aardig wat recensie-exemplaren, won ik een boek en kon ik het niet laten om wat te kopen! Hier dus de rest van de Book Haul van de maand september!

1. Miss Pregrine’s home for peculiar children (Ransom Riggs)
2. Hollow City (Ransom Riggs)
De boeken van Ransom Riggs lijken me echt geweldig, maar 20 euro voor één boek? Dat vond ik toch een beetje te veel. Gelukkig ging ik tijdens Manuscripta nog wat boekenwinkels af en kon ik deze exemplaren in het Engels voor 11 euro per stuk kopen. JA! Zonder er over na te denken kocht ik ze.

3. Boy 7 (Mirjam Mous)
4. Zac & Mia (A.J. Betts)
Met boekenbonnen voor 25 euro heb ik deze buit in huis gehaald. Zac & Mia vond ik zo mooi dat ik die zeker wilde kopen (in mijn recensie was ik er zeer lovend over) en Boy 7 had ik een paar jaar geleden gelezen en vond ik een gaaf boek, maar ik ben echt alles vergeten. Aangezien de verfilming in december komt, wilde ik hem wel weer lezen.

5. Heksenwaan (Martijn Adelmund & Iris Compiet)
6. W.A.R.P. De onwillige moordenaar (Eoin Colfer)
Dit zijn de recensie-exemplaren die ik heb ontvangen. Heksenwaan recenseer ik voor YoungAdultBooks, W.A.R.P. voor Fantasywereld.

7. De Labyrint Renner (James Dashner)
Dit boek heb ik weten te winnen bij young-adults.nl, hartstikke bedankt voor de prijs! Ik ben er deze week mee begonnen, wat is het een spannend en leuk boek! Ik ben nu zeker benieuwd naar de film…

8. Endgame (James Frey en Nils Johnson-Shelton)
Dit boek heb ik kunnen krijgen van Unieboek via Young Adult Boeken. Mijn allereerste recensie-exemplaar voor NerdyGeekyFanboy! Ik ben heel benieuwd naar dit verhaal, ik ga hem zeker snel lezen!

9. Een wereld zonder hemel (Veronica Rossi)
10. For Zachariah (Robert C. O’Brien)
Deze maand was ook een vergadering van YoungAdultBooks, waarin we het volgende magazine hebben besproken en waarin er foto’s zijn gemaakt voor op de site van ons. Het is dan ook traditie dat we aan het eind nog wat boeken meekrijgen, en deze twee boeken kon ik mee naar huis nemen. Een wereld zonder hemel pakte ik als eerste, aangezien die me nog best bekend voorkwam. De tweede kreeg ik in mijn handen gedrukt met het commentaar: ”Deze is leuk, er komt een film van!”, en dan nam ik die ook maar mee! 🙂

Dit waren dan mijn boeken van de maand september. Welk van deze boeken staan ook in jouw boekenkast?

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. leuke boeken. ik ben benieuwd hoe de film van een wereld zonder hemel gaat zijn.

  1. Oeh, ik wist niet dat er een film van kwam! Misschien ga ik hem dan maar snel lezen… 🙂

 2. Boy7, Zac & Mia (goh wist je niet 😛 ) en het boek van Veronica Rossi, maar dan in het Engels.

 3. Mss Peregrine’s Home for peculiar children, Zac en Mia en The maze runner ( die heb ik in het engels ) staan ook in mijn kast en heb ik ook allemaal al gelezen. Ben vandaag naar de Maze runner geweest en was een super goede film.

  1. Ik wil ook binnenkort naar de Maze Runner, hij lijkt me heel gaaf! 😀

 4. Een wereld zonder hemel en de Ransom Riggs boeken staan ook nog op mijn wishlist, al heb ik ze wel al gelezen. (MOET HEBBEN). Gelukkig komt in oktober eindelijk deel 3 en verschijnen deel 1 en 2 in een fijne midprice editie. WOEHOEHOEHOE.
  Ik ben – als Eoin Colfer fan – ook benieuwd naar Warp, Laat je weten hoe hij is?

  1. Haha, ik snap je MOET HEBBEN, dat heb ik ook bij een hoop andere boeken… W.A.R.P. recenseer ik voor Fantasywereld, dus zodra die op de site staat zie je een linkje op mijn recensie-pagina en anders kan je het nog zien via Facebook 🙂 Heb ik ieder geval gehoord dat W.A.R.P. lekker vlot leest dus ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.