Book Haul September 2015

De eerste schoolmaand is alweer voorbij, wat gaat het hard! Studeren, een nieuw baantje, rijlessen volgen, wat doe ik toch een hoop! Deze maand heb ik ook behoorlijk veel boeken gekocht en ontvangen. Ten eerste ging ik naar het boekenfestijn in Utrecht. Daar heb ik 8 boeken gekocht voor maar 32 euro! De boeken die ik er heb gekocht kan je hier zien. Na die inkopen op het Boekenfestijn heb ik ook nog wat boeken erbij gekregen, want ja, ik kan het natuurlijk niet laten maar 8 boeken erbij te hebben in een maand, dat is zo weinig (misschien moet ik hulp gaan zoeken)…

 

Onderweg met Roadie – Thomas Acda

Tijdens de boekpresentatie van Onderweg met Roadie kocht ik dit boek. Thomas Acda vind ik echt een geniale man en ik moest daarom ook het boek kopen. Ik heb het nog niet gelezen, maar zodra ik mijn recensie-exemplaren heb gelezen is Onderweg met Roadie aan de beurt! Mijn verslag over de boekpresentatie kan je trouwens hier lezen.

 

De Geestenjager #4 De Strijd – Joseph Delaney

Voor Young Adult Books kon ik het vierde deel van De Geestenjager lezen. Dit boek was net als de eerste drie delen lekker griezelig en ideaal voor een jonge YA-lezer! Ik vond het leuk dat er meer werd gekeken naar de wereld van de heksen en ik ben heel benieuwd naar de rest van de serie!

 

Lockwood & Co #1 De Schreeuwende Wenteltrap – Jonathan Stroud – Recensie

Voor Luiting Sijthoff kon ik het boek De Schreeuwende Wenteltrap lezen en recenseren. Wat was ik hier blij mee zeg! Dit boek is echt een mix tussen Supernatural, Sherlock en Ghostbusters. Puur griezelen met Britse humor, ik wil meer! Gelukkig is het tweede deel al uit, dus als je begint aan deze serie, kan je meteen door met het vervolg!

 

The Fear Messenger #1 De Angstaanjager – Michael Grant

HarperCollins stuurde mij onverwachts een pakketje, namelijk De Angstaanjager van Michael Grant! Ik ben een grote fan van Michael Grant dus ik was heel benieuwd wat Grant van deze serie zou maken. Het boek is zeker een aanrader! Binnenkort lees je er alles over in mijn recensie!

 

Kom niet dichterbij – Erna Sassen

Tijdens de meeting van Young Adult Books kregen we wat boeken mee. Zelf nam ik er twee mee (er waren veel boeken over dus mochten we er eentje extra). Dit boek leek me wel wat, een dun en snel verhaal voor tussendoor!

 

Daughter of Smoke and Bones #2 Sterrenlicht – Laini Taylor

Ook nam ik Sterrenlicht mee. De eerste dat ik dit boek las kwam ik er niet doorheen, maar door alle lovende reacties voor deze boeken ga ik het toch een keer opnieuw proberen. En die cover! Wow. Toch wel erg mooi voor in je boekenkast.

 

The Demigod Diaries – Rick Riordan

Een boek over je favoriete helden van Kamp Halfbloed! Ik vond dit een heerlijk boek en mis het verhaal van Percy Jackson alleen maar meer en meer… En dat voor maar 7.50! Ik moet vaker snuffelen in de tweedehandsafdeling van de Scheltema…

 

Bloedbroeders – Helen Vreeswijk

Voor Best of YA mag ik Bloedbroeders recenseren van Helen Vreeswijk, haar nieuwste boek! Ik ben er nu in bezig en vind het al erg spannend! Ik ben benieuwd hoe het afloopt.

 

Hij is van mij – Chinouk Thijssen

Aan het einde van de maand kwam dit pakketje nog binnen. Ik mag namelijk Hij is van mij recenseren van Chinouk Thijssen! Chinouk heb ik al eens ontmoet en ben wel benieuwd naar haar verhaal. Ik ben niet van de romantiek, maar een thriller ga ik niet uit de weg! Hopelijk vind ik het boek erg goed!

 

Overlevers #1 De nieuwe orde – Chris Weitz

Voor Young Adult Books kan ik voor het magazine De nieuwe orde recenseren. Dit boek is nog niet uit, dus ik kreeg een papieren recensie-exemplaar. Ik ben benieuwd! Het eerste deel vond ik erg gaaf en ik kan niet wachten om het vervolg te lezen! Mijn recensie kan je lezen in het Young Adult Books magazine.

 

Volgende maand verwacht ik waarschijnlijk meer boeken… Ik word jarig, ik ga misschien naar het boekenfestijn in Eindhoven en er komen nog een paar leuke boeken binnen (en ja, af en toe verwen ik mezelf ook met een leuk boek als ik goede cijfers haal… Ra ra wie er telkens goede cijfers haalt en vaak boeken kan kopen?). Dat wordt vast een leuke maand!

Welke boeken heb jij er deze maand bij gekregen?

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik ben zo jaloers dat jij De nieuwe orde mag recenseren! Ik vond Overlevers #1 supergoed. (:

  1. Ik ben er nu in bezig, hij is erg gaaf! Gaat alleen moeilijk mee de trein in (te groot voor mijn tas), dus ik lees hem altijd voor het slapengaan, geweldige afsluiter van de dag!

   1. Dat geloof ik zeker!
    Het geeft altijd zo’n fijn, tevreden gevoel om voor het slapen gaan een paar hoofdstukken van een geweldig boek te lezen. Het is dan ook mijn favoriete leesmoment. 😀

    Ik ben benieuwd naar je recensie trouwens. 🙂

    1. Hopen dat het Young Adult Books magazine op jouw school is, dan kan je hem daar gaan lezen! 🙂

 2. Mooie verzameling! Ik vond Lockwood & co erg leuk.

 3. Lekker veel boeken. Ik zou ook wel de lockwoodseries kopen denk ik

 4. Tof dat je weer mag recenseren! Ben ook wel benieuwd wat je van Bloedbroeders vindt. Ik heb dat boek zelf ook en wil ‘m ook nog gaan lezen. Ergens dit jaar, wanneer ik al die dingen voor m’n fictiedossier en tafelpresentatie uit heb en verwerkt. xD

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.