Book Haul September

September was een mooie boekenmaand vol evenementen met Literatour en daarbij werden er weer wat leuke boeken uitgegeven. Deze maand heb ik weer wat boeken toegevoegd aan mijn collectie. Je zou kunnen denken dat ik misschien te veel boeken heb, daar heb je ook helemaal gelijk in. Toch vind ik het nog lekker om nieuwe boeken in huis te halen, dus hierbij mijn Book Haul van de afgelopen maand!

 

p1070860

Voor een blogtour bespraken teams van vier bloggers de serie De Sterren van Morgen, een verhaal over een kostschool waarbij vier personages een jaar op zitten. Elk boek is vanuit het perspectief van een ander personage, ik las het verhaal van Max. Het concept van deze serie klinkt heel gaaf, maar in mijn recensie meld ik dat ik toch een hoop op te merken heb. Ook kreeg ik Vlammenwerper van Brandon Sanderson, het vervolg op Staalhart, een epische serie met een grandioze schrijfstijl! Ik hoop hier snel in te kunnen beginnen, want het eerste deel wist mij enorm te plezieren!

p1070861

Omdat Jenny Han naar Nederland kwam, werd er aan mij gevraagd of ik haar wilde interviewen. Ik was eerst niet zo enthousiast, maar uiteindelijk werd ik overgehaald en heb ik haar eerste boek gelezen, Aan alle jongens van wie ik hield. Was dit een enorm zoetsappig meisjesboek of wist ik het toch leuk te vinden? Je leest het in mijn recensie en je kan mijn interview met Jenny Han lezen.

p1070862

Ook twee toffe boeken van Best of YA kreeg ik binnen. Vermist van Helen Vreeswijk is een heel nieuw boek waarbij het eens niet gaat over politiezaken, maar juist over mensensmokkel in het buitenland. Ik hoor hier veel spannende en goede verhalen over, dus ik ben heel benieuwd! De Graces van Laure Eve is deze maanden maar een tientje en Laure Eve kwam laatst naar Nederland, ik heb haar kunnen interviewen in Amsterdam, maar ook in Rotterdam! Laure Eve straalt echt de Graces uit, dit boek is heel mysterieus en zo leuk geschreven, een dikke aanrader!

p1070863

Aan het einde van de maand kwam De Viruscode, de tweede prequel van De Labyrintrenner waarbij je leest over hoe het labyrint gebouwd is. Tijdens de hele trilogie van James Dashner wilde ik weten hoe het labyrint precies in elkaar is gezet, dus ik kan niet wachten om alle antwoorden te krijgen! Ook had ik een boekenbon en wilde ik mezelf belonen omdat ik een mooi cijfer had voor mijn tussentoets, dus ik bestelde bij de American Book Center deel 3 en 4 van de novelles van Sword Art Online. De eerste twee delen vond ik ontzettend leuk geschreven, dus ik ben al wat begonnen in de avonturen in Fairy Dance. Ik krijg al helemaal zin om de anime opnieuw te gaan kijken!

 

Dit was mijn Book Haul voor de maand september. Ik heb er weer wat mooie boeken bij, hoe zit het bij jou?

Welke boeken heb jij er in september bij gekregen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.