Book Releases December 2020

De laatste maand van het jaar 2020 komt eraan, dus het wordt weer tijd voor wat overzichten. Zo vertel ik je graag over de releases wat betreft boeken voor de aankomende maand, hoewel ik moet zeggen dat het lijstje erg meevalt. De boeken voor de kerst zijn allemaal al uitgekomen zodat je ze op tijd in huis kan halen, maar ondanks dat staan er nog wat leuke boeken op de planning.

Familie liegt nooit – Karen M. McManus – 1 december

Het nieuwe boek van Karen M. McManus ligt binnenkort in de winkel! Zij staat bekend om geweldige YA-thrillers, dus dit boek staat hoe dan ook op mijn lijstje om te lezen. Kan de auteur me weer verrassen met een nieuw verhaal? In december ga ik daar achter komen!

A Universe of Wishes – 12 december

Kan jij genieten van verhalenbundels? We Need Diverse Books komt met een nieuwe verhalenbundel van vijftien auteurs met een mooie dosis aan fantasy en diversiteit. Auteurs zoals V.E. Schwab, Nic Stone en Samira Ahmed doen mee, dus mijn interesse is gewekt!

Al die tijd – Mikki Daughtry & Rachael Lippincott – 10 december

Een nieuw verhaal van de auteur van Vijf stappen van jou, daar kijk ik zeker naar uit! Dit vorige boek (en de film) vond ik zo ontroerend en hartverscheurend, ik ben heel benieuwd naar twee nieuwe jongeren die met hun problemen leven wanneer ze belanden in het ziekenhuis. Zou dit verhaal ook zo pijnlijk maar mooi zijn?

Een erg rustige releasemaand, maar dat betekent dat je een lijst met boeken die je de afgelopen maanden hebt gemist kan bijwerken. Zo hoop ik lekker veel boeken te gaan lezen (zoals wat ongelezen boeken in mijn boekenkast), dus in december is het een ideale maand om je TBR te verkleinen!

Naar welk boek in december kijk jij enorm uit?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.