Book&Fandom-Haul Londen

Afgelopen dinsdagavond stapte ik in de bus om met mijn zusje een dagje naar Londen te gaan. Mijn zusje was in oktober achttien jaar geworden en als cadeau gingen we een dagje samen naar Londen. Mijn zusje was vooral van plan om te gaan shoppen, en waarom zou ik daar nee tegen zeggen? Zelf kocht ik ook aardig wat spullen, meer dan ik had verwacht… Wel ben ik er enorm blij mee en kan je binnenkort wat berichten verwachten over mijn dagje Londen, want ik heb veel gezien en bezocht!

 

Ten eerste kocht ik bij de Waterstones op Piccadilly Circus twee boeken voor de prijs van anderhalf. Red Queen wilde ik sowieso wel hebben. Eline van All The Feels is niet positief over dit boek, maar voor de rest hoor ik veel positieve verhalen over Red Queen. En ja die kroon voelt lekker dus ik moest dit boek wel hebben. Daarnaast kocht ik Auggie & Me: Three Wonder Storys. Wonder vond ik een prachtig boek en ik had al één van deze novellen gelezen, maar ik kijk wel uit om meer verhalen te lezen van Wonder. Deze boeken kocht ik voor 12 pond.

Bij een animewinkel waren er ook zakjes met figures van Adventure Time. Je kon er één van de 6 krijgen. Je kon Finn (twee keer), Jake, Ice King, Marceline of Bubblegum krijgen. Ik nam op de gok een zakje en thuis maakte ik hem open.

In het pakketje zat Finn met zijn zwaard en schild!

Ook kocht ik een doosje Pocky. Dit is Japans snoepgoed, het was erg lekker! Ik hoorde dat dit ook verkocht wordt in Nederland dus wie weet ga ik dit vaker halen!

Bij de Primark was deze Harry Potter-box afgeprijsd, een paar sokken en een onderbroek van Hogwarts!

Bij de Primark zag ik ook een shirt van The Hunger Games, dus die moest uiteraard in mijn mandje.

Ik zag bij de Urban Outfitters ”This Book Loves You” liggen, een boek van de meest bekende YouTuber Pewdiepie. Hij was in de uitverkoop en aangezien ik de laatste paar maanden af en toe filmpjes van hem kijk, wilde ik dit boek wel hebben. De binnenkant is erg mooi en elke bladzijde is weer een hele verrassing. Leuk om doorheen te bladeren, ik kan de humor van Pewdiepie zeker waarderen!

Bij Camden Town was er een stripwinkel waar ik deze buttons kon krijgen. Ik probeer mijn Best of YA-tas vol te proppen met allemaal buttons. Ik had nog geen buttons van Breaking Bad en The Big Bang Theory, maar nu dus wel!

Bij Camden Town kocht ik ook een shirt in het teken van Breaking Bad, namelijk Jesse Pinkman met Bitch als onderschrift. Mijn zusje en ik noemen elkaar altijd ”bitch”, dus dit shirt wilde ik wel graag hebben. De haatdragende blik van Jesse vind ik ook fantastisch!

Bij de markt in Covent Garden kocht ik nog twee t-shirts: eentje van Pokémon en van Doctor Who. Van beide fandoms heb ik nog geen shirts dus die wilde ik zeker hebben! Ik kocht deze twee shirts voor bij elkaar 20 pond.

 

Dit waren al mijn aankopen van Londen. Ik ben er erg gelukkig mee, alleen mijn portemonnee vindt het wat minder leuk. Ik heb nu weer een boel nieuwe fandom merchandise die ik aan kan doen! Daarnaast kan ik weer genieten van een aantal nieuwe boeken. Kijk zeker uit naar de blogposts over Londen zelf, ik geef dan genoeg (winkel)tips voor Londen!

 

11 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Pocky ligt (onder een andere naam) bij de AH. 🙂 Mooie buit!

 2. Leuke Haul! Wat gaaf om zo een dagje naar Londen!

 3. Maar … ben jou nou wel of niet bij Forbidden Planet geweest? Want ‘manga winkel’ in London zegt me niet zoveel eerlijk gezegd (aangezien ze bij FP van alles hebben …) En ook Orc’s Nest overgeslagen?
  Reden om nog een tripje te plannen 😀 Je hebt nooooit genoeg buit!

  1. Nee Forbidden Planet ben ik niet geweest. Gelukkig ga ik deze zomer weer dus dan ga ik er vast wel naartoe! 🙂

 4. Arme portemonnee.

 5. Oeh, leuke dingen! Als je nog eens in Londen bent, moet je echt naar de Who Shop, geweldige winkel met echte tardis en dalek en meer. 🙂

  1. OMG JA

 6. Wat een mooie aankopen! Covent Garden is zo awesome. Toen ik een aantal jaar geleden met school op stedenreis was, ging ik daar in de vrije tijd winkelen. Ik ben overigens verliefd op je Hunger Games shirt, hadden ze die bij de Nederlandse Primark maar!

  1. Als het goed is, hebben ze die ook in Nederland! Ik zou wel even de Primark bellen, want niet elke Primark heeft ze nog.

 7. Awesome items. Nu wil ik nóg meer naar Londen!

 8. Red Queen wil ik ook nog kopen en dat Japans snoepgoed is lekker he! Ik heb een hele verzameling thuis, ook met smaken die helaas nog niet in Nederland te koop zijn.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.