Collective Haul Maart

Nu ik een maandje in Rotterdam woon, heb ik een aantal cadeautjes gekregen en wat leuke spullen gekocht voor mijn kamer. Hierbij tel ik niet de flinke aankopen mee die ik heb gekocht tijdens Dutch Comic Con, die kan je namelijk hier al vinden. Ik ben deze maand weer lekker verwend en ik heb mezelf ook wat verwend, dus ik kan een boel spullen laten zien die ik er deze maand bij heb gekregen!

P1070154

Mijn tante kwam een paar weken geleden langs in mijn kamer en gaf mij dit plantje zodat er een beetje groen is in mijn kamer. Deze staat nu lekker op mijn bureau, samen met een hoop andere spulletjes die ik dag nog kreeg van mijn ouders en zusje.

P1070155

Mijn ouders hadden de foto van het Best of YA Promoteam 2015 ingelijst voor mij, zodat ik die ook op mijn bureau kan zetten.

P1070156

Mijn zusje kwam ook met twee cadeautjes nu ik op mezelf woon. Het eerste cadeau was een ”grappig” cadeautje, zoals ze zelf zei, namelijk een opbergdoosje in de vorm van een boek met als cover een schilderij van Vincent van Gogh. In groep 7 had ik een spreekbeurt gehouden over Vincent van Gogh, dus het boek en het schilderij vond ze een mooie combinatie. Daarbij kan ik er altijd nog geheime dingen in doen, zoals mijn volwassenheid of charme, want dat gebruik ik toch nooit.

P1070157

Ten tweede kreeg ik van mijn zusje een mok met Best. Brother. Ever, met wat lekkere chocola erin. Elke dag neem ik een chocolaatje, lekker hoor! Ik weet nou niet of de boodschap is je-bent-een-goede-broer-ik-ga-je-missen of meer je-bent-een-goede-broer-omdat-je-nu-uit-huis-bent, misschien moet ik dat maar eens aan haar vragen.

P1070158

Ik heb een abonnement op de Aniway en deze maand kwam de nieuwe editie uit, dus die kwam ook binnen! One-Punch Man wilde ik al gaan kijken, dus dat voorspelt veel goeds! De prijzen lijken mij ook erg leuk, dus ik ga snel even dit magazine doorspitten!

P1070159

Voor Young Adult Books kon ik weer een boek recenseren, namelijk Kinderjaren van Iben Mondrup. Ik vond het boek helaas niet zo geweldig, maar die cover vond ik wel erg leuk om te zien. Mijn recensie van dit boek kan je hier lezen.

P1070375

Het nieuwe magazine van Young Adult Books is uit, deze kan je waarschijnlijk vinden bij een boekhandel in de buurt. Het magazine is gratis en staat vol met leuke artikelen! Ook heeft het Promoteam een pagina in het magazine, hoe tof is dat! Mijn fans zetten uiteraard de ”Fangirl moment” en ”OMG” notes bij mijn stukje, zo fanatiek zijn ze namelijk. Naast een stapeltje met magazines die ik kan gaan uitdelen aan vrienden en andere bekenden, kreeg ik ook wat boekenleggers van Hof van Doorns en Rozen, een geweldig boek!

P1070376

Minecraft is een spelletje waar ik maar al te veel van heb gezien. Hier zijn ook boeken van uitgekomen en ik ga ze binnenkort lezen! Het zijn meer boeken voor de jongere lezer, maar ik denk dat ik er zeker van ga genieten! Volgens mij leest het ook lekker snel weg, dus ik ga snel ontdekken wat voor avonturen er gaan gebeuren in deze boeken!

P1070377

Harpercollins stuurde mij De IJzerstrijder, het derde boek van Call of the Forgotten. Helaas heb ik nog niet alle delen uit de Iron Fey gelezen en de voorafgaande delen heb ik nog niet in mijn bezit maar zodra dat wel zo is, ga ik zeker dit boek lezen!

P1070378

Een spontaan pakketje, namelijk tijdschrift Lezen! Ik had ooit een interview gehad over boekbloggen, blijkbaar wil het bedrijf mij vaker een tijdschrift sturen, heel tof!

P1070401

Toen ik voor het Best of YA Promoteam een meeting had in de Donner boekhandel in Rotterdam, moest ik wel achteraf een boek kopen. Aangezien ik de laatste tijd helemaal bezeten ben van de anime Sword Art Online, besloot ik een collectie van boeken/manga over de serie te verzamelen. Deze anime is namelijk gebaseerd op een novelleserie en ik kocht het eerste deel. Dit vertelt de avonturen van Kirito van de eerste helft van het eerste seizoen van de anime. Ik vond het erg vet om alles opnieuw mee te maken, maar dan in leesvorm! Na de avonturen van Aincrad ga ik de manga kopen. Daarnaast is er nog een retelling van de boeken (SAO Progressive), die ik misschien later ga halen. Ik heb mezelf beloofd om elke maand 1 boek uit deze serie te kopen. Aangezien er in totaal rond de 20 boeken zijn, kan ik nog wel een tijdje doorgaan…

Aangezien ik dit boek kocht tijdens de boekenweek, kreeg ik ook het boekenweekgeschenk erbij, namelijk Broer van Esther Gerritsen. Ik heb het nog niet gelezen, maar het is een kort boek, dus daar ga ik vast snel doorheen.

P1070489

Als laatste ontving ik de Engelfors Trilogie #3.2 De Sleutel De Finale, het laatste deel van Engelfors! Ik ga binnenkort beginnen met Engelfors De Sleutel Het Begin, daarna kan ik meteen door met het afsluitende deel! Hopelijk wordt dat dan leuke… ”finale”…

 

Dat was het weer voor deze maand! Weer veel leuke dingen gekregen en gekocht, maar na alle aankopen van Dutch Comic Con moet ik misschien wel even minderen, dus volgende maand zou ik wat minder dingen in mijn Haul hebben, maar dat zullen we nog wel zien!

Wat heb jij deze maand allemaal gekocht/gekregen?

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Leuke spullies heb je gekregen Joost. Ik hoop zo dat ik volgend jaar ook naar DCC kan :’)

  1. Ja en neem je man + kind mee en ga dan ALLEMAAL cosplayen

  • Lisa Plunkje op april 2, 2016 om 11:03 pm
  • Reageer

  De fangirl notes bij jouw stukje in het magazine zijn erin geplakt

  1. Goed zo, braaf.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.