De boeken die ik heb gelezen in april 2020

In de maand april heb ik niet bijster veel gelezen, maar heb ik zeker wel wat toffe boeken verslonden. Door mijn studie, toekomstplannen en andere activiteiten heb ik dus wat minder gelezen dan normaal, maar alsnog genoeg te bespreken in deze Wrap Up. In ieder geval vijf mooie boeken gelezen, dus ik vertel je graag in het kort wat ik van deze boeken vond.

Ik begon de maand met het uitlezen van De Erfenis van Tesla, een erg leuk begin van een trilogie met wat natuurkundig spektakel. Echt een heerlijke schrijfstijl, uitgesproken personages en een mooie aanloop naar nog meer toffe avonturen! Voor Fantasywereld las ik Vrees en wraak, het nieuwe boek van Tomi Adeyemi. Een ietwat teleurstellend vervolg, maar ik hoop dat het derde en laatste deel echt een knaller gaat zijn. De magie en de actie was goed, maar de personages vertoonden soms zo vreemd gedrag en het einde was ook iets te makkelijk.

Paulien Cornelisse heeft een boek geschreven over Japan, die moest ik lezen! Japan in honderd kleine stukjes is een heerlijk boek vol feitjes over Japanse cultuur en de taal. Nu heb ik nog meer motivatie om meer Japans te leren en ik kan niet wachten om weer terug te gaan naar Japan! Het derde deel van De magische apotheek las ik ook uit, weer een heerlijk avontuur verhaal met een vleugje magie. Die cover is ook fantastisch, ik ben benieuwd naar het slotdeel!

Mijn jaar na jou is een contemporary waar ik zeker van genoot, maar dit boek raakte me pas echt rond het einde en de hoofdpersoon was soms moeilijk te pijlen.

Dit zijn de boeken die ik in april heb gelezen. Welk boek van de afgelopen maand was jouw favoriet? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Je hebt altijd nog meer boeken gelezen dan ik. Ik las er in april maar 3. Wel boeken waar ik dan weer veel van genoten heb gelukkig!

    1. Alsnog lekker bezig Valerie! Kwaliteit boven kwantiteit 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.