De boeken die ik heb gelezen in April 2021

In april had ik een drukke maand, en dat is ook te zien aan de hoeveelheid boeken die ik las. Ik las wat minder dan normaal, maar goed, dat is terecht aangezien ik net was verhuisd en was veel aan het werk. Gelukkig had ik wel erg mooie boeken gelezen, dus dat is mooi meegenomen!

Amari en de Nachtwachters is een fantastische middle grade fantasy over een meisje dat ontdekt dat haar broer onderdeel is van een organisatie die alle fantasywezens verborgen houdt voor de mensheid en dat ze een erg zeldzaam talent bezit. Zo’n tof verhaal met actuele thema’s erin, en genoeg toffe magie waar vele jonge lezers fan van kunnen worden. En kijk die cover nou, wat een plaatje! Ik kan in ieder geval niet wachten op het vervolg, want hier heb ik enorm van genoten.

Ik las ook verder in My Hero Academia, een manga vol superhelden en superschurken. Ik ben helemaal bij met de anime, en ik wilde dolgraag de manga verzamelen. Ik heb het derde deel gelezen en heb al de volgende delen besteld!

Dan door met een graphic novel, namelijk Noem me Nathan. Dit is een graphic novel over een transgender jongen en zijn weg naar acceptatie en zijn transitie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en het geeft heel goed weer hoe lastig het is om geboren te zijn in het verkeerde lichaam.

De Home Edit Life ontvingen mijn fangirl en ik na onze verhuizing van Boekerij, een boek waarin tips worden gegeven hoe je je huis het beste kan indelen! Niet een boek dat je er van weerhoudt om spullen te houden, maar juist een boek dat je vertelt met veel tips hoe je je huis op een mooie manier kan inrichten. Zo werden wij enorm gemotiveerd om onze planken en lades perfect in te delen, wat erg fijn is na een verhuizing!

Een redelijk bescheiden maand dus, maar ik hoop dat nog te veranderen volgende maand. Heb jij nog mooie boeken gelezen de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.