De boeken die ik heb gelezen in December 2021

De laatste maand van 2021 is weer voorbij, en dat betekent dat mijn reading challenge definitief is behaald! Ik wilde namelijk begin 2021 75 boeken lezen, maar halverwege het jaar heb ik dit opgehoogd naar 100. Nu is het jaar voorbij, en kan ik zeggen dat ik 124 boeken heb gelezen! Een flink aantal dus, en in december had ik er daar zeventien van gelezen. Tijd om die nog te bespreken in deze maandelijkse wrap up!

Aan het begin van de maand las ik Twilight opnieuw, aangezien we met Hold My Book een aflevering hadden gewijd aan deze klassieker. Heel bijzonder om dit boek opnieuw te lezen, want vielen hele andere dingen op dan vroeger. Je hoort er alles over in de podcast! Wie is Adam Westerman? is een nieuwe YA-thriller bij Best of YA, en was een erg spannend en mysterieus verhaal. Ik vond hem op sommige punten wel vrij heftig, dus in mijn recensie heb ik wat trigger warnings opgesomd mocht je dit boek willen lezen.

Het laatste deel van De magische apotheek is ook uit, en deze heb ik binnen een korte tijd gelezen. Een erg spannend einde, maar ik vond het jammer dat ze geen grote internationale reizen hadden meegemaakt. Daarbij las ik Jij wordt nog eens mijn dood, de nieuwe YA-thriller van Karen M. McManus. Wat een goed verhaal was dit weer zeg, alweer wist deze auteur mij te verbazen door de ontknoping!

Voor de rest van de maand heb ik vooral veel manga, graphic novels en fandomboeken gelezen. Zo las ik twee kookboeken: eentje van Avatar The Last Airbender, en eentje van Pokémon! Erg leuke recepten die erin staan, ik hoop er een paar uit te gaan proberen in 2022. Voor kerst kreeg ik Katara and the Pirate’s Silver, waarin Katara in The last airbender een avontuur meemaakt als ze weg is van de groep. Erg leuk om te lezen!

Lore of Olympus is een webcomic op Webtoons, maar is nu ook als boek uitgegeven. Het behandelt ongeveer 20 hoofdstukken van de webcomic, en ik vind het zo fijn om het nu als fysiek exemplaar te lezen! Het behandelt veel problemen rondom mentale gezondheid, en weet dat te combineren met Griekse goden is een hedendaagse setting. Ik las ook twee manga van My Hero Academia, ik zit nu halverwege het vijfde seizoen. Ik ga snel verder sparen, want ik hoop verder te komen dan de anime! Tot slot las ik zeven delen van Demon Slayer, namelijk deel 3 tot en met 9. Ik ben nu net iets verder dan de anime, en het verhaal bevalt mij enorm. Het is weer lekker spannend, en ben erg blij dat ik nu de rest ook kan lezen.

Dit zijn de boeken die ik eind 2021 heb gelezen. Een flinke waslijst, maar dat komt vooral door manga. In 2022 heb ik nog genoeg te lezen, dus hopelijk heb ik dan ook weer een mooi aantal boeken gelezen! Wat is jouw favoriete boek van de afgelopen maand? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.