De boeken die ik heb gelezen in Februari 2022

De afgelopen maand heb ik niet al te veel tijd kunnen besteden aan lezen. Werk. series, nieuwe games, ik had het er maar druk mee! Ondanks de drukte heb ik nog een paar mooie boeken kunnen lezen, die ik graag voor je opsom in deze maandelijkse wrap up.

Ik begon de maand met het 25ste deel van My Hero Academia. Ik ben nu net zo ver als de anime, dus nu kan ik allemaal nieuw materiaal lezen! Deel 26 is alleen moeilijk te verkrijgen, dus daar moet ik even naar speuren. De manga wordt steeds grimmiger en spannender, dus ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat. Ik las ook het twaalfde deel van Demon Slayer, waar ik nu ook vooruit loop op de manga. Ik bedenk tijdens het lezen meteen hoe de anime gaat worden, ik ben heel benieuwd naar nieuwe afleveringen!

Er waren twee boeken die ik las voor een uitgeverij. Zo las ik King en de drakenvlinders, een prachtig verhaal over vriendschap, familie, rouw en jezelf zijn. Kacen Callender is zo’n bijzondere auteur, hopelijk worden er nog meer boeken van hem uitgebracht! Lees vooral mijn recensie om er meer over te weten te komen. Daarnaast las ik Vliegen van Paulien Weikamp, een boek dat mij steeds meer raakte naarmate ik verder las. Mijn recensie komt binnenkort online!

Tot slot las ik twee boeken van mijn Verslind die TBR-project. Zo las ik Heb je nou al een vriend? van de dames van Damn, Honey. Een goed feministisch boek met verschillende thema’s, alleen was de schrijfstijl iets te veel gericht naar pubers, waardoor er niet te veel de diepte in werd gegaan. Het boek is wel erg toegankelijk, en ook erg relevant na alle berichtgeving rondom The Voice. Ook las ik How to love, een boek dat ik al jaren ongelezen in de boekenkast heb staan. Ik vond het verhaal mooier dan verwacht, de literaire YA van Best of YA is echt het lezen waard!

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand heb gelezen. Ik ben nog bezig in De Bronzen Stad, maar die heb ik niet uit kunnen lezen. Dat lukt hopelijk in maart! Welke boeken heb jij de afgelopen maand gelezen, wat was je favoriet? Laat het vooral weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.