De boeken die ik heb gelezen in Januari 2021

Januari was op leesgebied een vrij bescheiden maand. Ik moest wat overwerken en ik had dikke boeken die ik aan het lezen was, dus ik ging niet heel snel door mijn TBR-stapel heen. Ik heb ook niet alles uit mijn TBR gelezen, maar dat komt ook deels door verschuivingen in de releases van boeken. Ach ja, ik heb alsnog zeven boeken gelezen, dus dat gaat prima!

Ten eerste las ik de laatste twee delen van de Pokémon Adventures Diamond, Peal & Platinum box. In het begin moest ik er even in komen, maar uiteindelijk heb ik erg genoten van dit verhaal in Sinnoh! Als verzamelbox valt de prijs per manga ook enorm mee, dus dit was een erg leuk aankoop van mijn verjaardagsgeld.

Ik was deze maand vooral bezig met het lezen van Slapen in een zee van sterren, een science fiction verhaal van Christopher Paolini van meer dan 800 bladzijdes. Een enorm dikke pil, maar wel een epische ruimtereis. Mijn recensie verschijnt binnenkort!

Ik had ook nog twee boeken van mijn verjaardag binnen gekregen, namelijk The Legend of Korra: Avatar’s Chronicle en Legacy of the Fire Nation. Allebei prachtige boeken met veel extra informatie over het Avatar-universum. Mijn collectie van Avatar-boeken kan niet groot genoeg worden!

Ik las vrijdag het laatste deel van Renegades uit. Apocalyps is dus het slot en ondanks dat ik het einde erg spannend vond, was het grootste deel van het boek opbouw naar de climax. Hierdoor werd het verhaal erg langdradig en had het achteraf veel korter gekund. Dat is wel jammer, maar de plotwendingen die er waren vond ik wel erg goed gedaan.

Ook las ik aan het einde van de maand het tweede deel van Huis van de Nacht. Er gebeurt weer genoeg met Zoey in dit deel, en we zullen het allemaal bespreken in alle podcasts die gaan komen! Ik vind het vooral leuk om te zien hoe mijn visie rondom bepaalde passages is in vergelijking met de tijd dat ik het boek voor de eerste keer las (rond de negen jaar geleden).

Dit zijn de boeken die ik in de eerste maand van 2021 las. Vorige jaren las ik wel iets meer rond deze tijd, maar nu ik geen student meer ben loopt het anders dan eerst. Ook geen probleem, want ondanks dat ik iets minder lees, geniet ik nog enorm van lezen en kan ik nog genoeg andere leuke dingen doen. Op naar een volgende leesmaand!

Wat is jouw favoriete boek van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.