De boeken die ik heb gelezen in Juli 2021

Ik ben verbaasd over het aantal boeken dat ik de afgelopen maand heb gelezen. Ik heb namelijk 18 boeken gelezen, een enorm aantal! Hier zitten wel boeken in die je ook snel uit kan lezen, maar alsnog ben ik verrast dat ik zo veel tijd vrij kon maken voor het lezen. Genoeg te bespreken dus in deze wrap up!

Aan het begin van de maand was ik bij mijn ouders, waar ik twee boeken van hen las. Zo las ik De jongen, de mol, de vos en het paard, een erg mooi geïllustreerd boek met mooie quotes over het leven. Ook las ik Hoe lief ik je heb, een gedichtenbundel over de liefde met illustraties van Sophie Pluim. Een mooi begin van de maand!

Tijdens mijn vakantie las ik verschillende boeken. Ik las ten eerste Helderwitte macht, het tweede deel van de trilogie over Magnus Chase en Alec van de Shadowhunterswereld. Weer erg vermakelijk, en je leert de twee personages nog beter kennen. Op de terugreis naar huis las ik tijdens de treinrit het vijfde deel van De magische apotheek, die ook erg avontuurlijk was.

Ik kon mijn vakantie niet voorbij laten gaan zonder het kopen van boeken. Zo kocht en las ik Gozert, een ontroerend verhaal over een jongen met een levendig denkbeeldig vriendje, terwijl volwassenen het maar niks vinden dat een jongen op zijn leeftijd nog een denkbeeldig vriendje heeft. Daarnaast kocht en las ik Tolkien: An Illustrated Atlas, waar ik nog meer interessante dingen leerde over Middle Earth.

Voor Fantasywereld las ik twee graphic novels: het vierde deel van Conquests en het derde deel van Nils. Twee erg mooie strips, mijn recensies lees je binnenkort op Fantasywereld! Qua manga ging ik erg vooruit deze maand. Ik las deel 6 tot en met 11 van My Hero Academia, heel leuk om na de anime nu ook de manga te lezen!

Tot slot boeken waar je recensies van gaat lezen in augustus op mijn blog. Ik las twee Best of YA XS verhalen: De laatste uren van Josephine Donkers door Daniëlle Bakhuis en Mijn nacht met Vedder door Buddy Tegenbosch. Deze verhalen zijn heel kort, maar o zo sterk! Ik las ook een verhalenbundel, namelijk Blackout door zes zwarte auteurs die schrijven over een blackout in New York waarin zes koppels naar elkaar toegroeien. Heel divers en gaf een erg fijn gevoel! Als laatst las ik het eerste deel van De zoete tovenaars. Vergelijkbaar met De magische apotheek, maar dan met magische snoepjes!

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand heb gelezen. Wat een aantal zeg! Hier ben ik erg tevreden over en ik hoop dit tempo vol te houden in augustus. Wat was jouw favoriete boek van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.