De boeken die ik heb gelezen in juni 2020

In juni ging het op en af wat betreft het lezen van boeken. Ik wilde veel lezen, maar door mijn laatste tentamen en scriptie had ik soms niet alle tijd om alles te lezen wat ik wilde lezen. Maar goed, ik heb alsnog een prima overzicht met de boeken die ik heb gelezen in de afgelopen maand, dus hierbij de boeken die ik in juni heb gelezen.

Callum’s Spellbook is een boek over The Dragon Prince, waarin Callum je vertelt over zijn avonturen, de mensen en elfen die hij kent en alle magische wezens. Heel tof vormgegeven, ik ben nu echt heel hyped over het volgende seizoen in deze serie. Ook kan ik nu niet wachten op de andere boeken die uitkomen over deze serie.

People notice the rain is het tweede boek van Cindy Paul, die zich kenmerkt door een unieke schrijfstijl. Dit keer een mooie mix tussen een contemporary met queer personages en een fantasy, namelijk een verhaal over weerwolven! Dit gaat een trilogie worden, dus ik kan nu afwachten op het vervolg.

Avonturen van de dappere ridster is weer een vrolijke sprookjesbundel over een toffe ridster die anderen helpt. Het boek zit vol diversiteit en leuke illustraties, zeker aan te raden als je hebt genoten van de vorige sprookjesbundels!

Ik had ook weer zin om wat dingen op te zoeken over Japan en Tokyo, omdat ik nu al niet kan wachten om weer op vakantie te gaan naar dit land. Zo las ik Top 10 Tokyo en Time to Momo Tokio waarin ik weer wat inspiratie opdeed voor mijn volgende trip. Er is gewoon zo veel te doen in Japan!

Ik las ook nog twee graphic novels voor Fantasywereld. Zo las ik Conquests 3: Decornum, een intergalactisch avontuur waarin de mensheid koloniën sticht op andere planeten. Weer een interessant verhaal, maar soms was het niet helemaal goed te volgen. Ook las ik 7 Superhelden uit de 7-serie, over zeven bejaarde superhelden die in een legerbasis worden vastgehouden. Echt een hele toffe graphic novel!

Tot slot las ik De Orde van de Gouden Leeuw 2: De Spiegel der Duisternis, weer een erg fantasierijk verhaal vol spannende momenten! Mijn recensie zal snel verschijnen, inclusief foto’s van deze prachtige uitgave.

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand heb gelezen. Nog een vrij bescheiden stapeltje ten opzichte van andere maanden, maar dat kan gebeuren! In de zomermaanden lees ik meestal best veel, dus ik denk dat ik de komende maanden meer boeken ga verslinden.

Wat is jouw favoriete boek van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.