De boeken die ik heb gelezen in Juni 2021

Hoewel ik door de drukte op werk in juni een lichte dip had betreft het lezen, wist ik daar uiteindelijk goed uit te komen en heb ik weer een aardig paar mooie boeken gelezen in juni. Ook weer een erg gevarieerd lijstje, dus ik kan weer genoeg verschillende boeken bespreken!

Ik begon aan People need a storm, het tweede deel in een queer verhaal over weerwolven. Een verhaal met veel witregels, wat typerend is voor de schrijfstijl van Cindy Paul. Misschien even wennen, maar in dit tweede deel vond ik het juist zo fijn! Het tweede deel had veel romantiek en aan het einde ontzettend veel spanning, ik ben erg benieuwd naar het derde deel in deze trilogie!

Voor Yasmin is een nieuw kort verhaal van Best of YA, waarin ze hopelijk veel jonge lezers kunnen enthousiasmeren voor het lezen van boeken. Dit boek is zeer actueel, want gaat over een meisje die haar beste vriendin heeft verloren aan een virus in 2020. Esther Walraven weet alweer een emotioneel verhaal te schrijven, hierna wil ik alleen maar meer korte verhalen van de uitgeverij lezen!

Ik las al een proefversie van De genezer van Zalindov van Lynette Noni, die binnenkort zal verschijnen. Een aanrader voor de liefhebbers van Sarah J. Maas, kijk uit naar mijn recensie (en uiteraard het boek, want dat wordt een limited edition!).

Ik kocht laatst een boek over Japan, namelijk Be More Japan. Een erg mooi boek waarin het land wordt belicht en waarin ook genoeg tips naar voren komen voor een nieuwe vakantie naar Japan. Ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen!

Hier vierde deel van De magische apotheek kwam binnen, dus ook deze las ik afgelopen maand. Het wordt veel spannender en er waren een paar plottwists die ik absoluut niet zag aankomen, dus ik ga snel door met het vijfde deel in deze serie!

Tot slot las ik Ottilie en de Welkende Wereld, het slotdeel in een trilogie vol monsters, meisjes die zichzelf moeten bewijzen en en hoop spannende avonturen. Alle laatste details worden bekend gemaakt en een grote eindstrijd nadert, wat was het toch een fijne afsluiter van deze trilogie! Mijn recensie kan je uiteindelijk lezen op Fantasywereld.

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand heb gelezen. Volgende maand ga ik er iets harder tegenaan, want er is genoeg wat ik nog wil lezen! Dat kan hopelijk ook tijdens warme avonden op het balkon, ideaal!

Wat is jouw favoriete boek van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.