De boeken die ik heb gelezen in maart 2018

In maart ging ik lekker wat betreft boeken. Zo las ik er wel elf, een prima aantal. Ik heb wat nieuwe boeken wat afgewisseld met Engelse boeken, comics en meer. Een prima maandje zo!

 

Ik begon de maand met Star Wars voor beginners, waarin heel duidelijk de Star Wars-fandom wordt beschreven. Zo leuk om te lezen, zelfs voor fans zoals ik die de films hebben gezien. Ook las ik The Darkest Minds uit met Een onzeker licht, een mooi einde van deze trilogie (die dit jaar wordt verfilmd!).

Sebastien de Castell was in Nederland voor Schaduwzwart, het tweede deel uit de Spellslinger-serie. Ik mocht het boek al lezen en ik ben naar het evenement geweest waarin ik hem heb gesproken, wat een geweldige man! Daarbij las ik Onoverwinnelijk, het vervolg op Onverschrokken, een spannend en historisch boek. Ook las ik Mijn versie van jou, een prachtig verhaal vol diversiteit waar je binnenkort een recensie over kan lezen. 

Ik had wat boeken gekocht van Cassandra Clare, welke ik ook deze maand heb gelezen. Zo las ik An Illustrated History of Notable Shadowhunters & Denizens of Downworld en The Shadowhunter’s Codex. Ook las ik de eerste twee comics van Scott Pilgrim en las ik de eerste volume van de manga Alice in Murderland, een horrorretelling van Alice in Wonderland. Tot slot heb ik nog Ronja de roversdochter gelezen, een klassieker die nu voor twee euro in de boekhandel ligt. Een erg mooi boek, zeker voor die tijd.

 

Dit zijn de boeken die ik deze maand heb gelezen. In april wil ik ook erg veel lezen, dus hopelijk blijf ik dan lekker op de planning staan voor mijn reading challenge!

Welke boeken heb jij gelezen in maart?

2 reacties

  1. Ik kwam op 19 boeken uit maar wel met 5 graphic novels. Ze hebben Schaduwzwart hier nog niet in de read shop. ._. (Even vergetende dat ik de eerste sowieso nog moet lezen)

    1. Alsnog erg netjes! En snel beginnen met Spellslinger hoor! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.