De boeken die ik heb gelezen in November 2021

De maand november is weer voorbij, en ook deze maand heb ik weer wat boeken kunnen verslinden. Opvallend genoeg best veel manga en graphic novels, maar ook een paar YA verhalen kwamen voorbij. Een diverse lijst dus deze keer, ik laat je graag zien wat ik allemaal heb gelezen!

Aan het begin van de maand las ik Boy Queen van George Lester, een boek waarin een jongen de wereld van drag queens ontdekt. Erg leuk om te lezen, want zo zie je hoe het is om als drag queen te beginnen en wat daar allemaal bij komt kijken. Erg van genoten, een recensie ga ik nog schrijven!

Door wat leuke cadeautjes voor mijn verjaardag, kon ik wat graphic novels lezen. Zo las ik The Dragon Prince: Through the moon, een verhaal na het derde seizoen van de Netflix-serie. Een mooie toevoeging aan deze franchise, ik kan nu niet wachten op het vierde seizoen! Verder las ik Toph Beifong’s Metalbending Academy, waarin Toph begint met haar academie voor metaalstuurders. Leuk om te lezen, en daarnaast las ik Suki Alone (welke zich afspeelt in de periode dat Suki gevangen is genomen in de grootste gevangenis van de vuurnatie). Ook dit verhaal vond ik echt super, en ik ben hierdoor nog meer fan geworden van Suki.

Dan hebben we Stelsel onbekend, een science-fiction thriller als standalone, waarin een familie op vakantie terecht komt in een onbekend sterrenstelsel waar gevaarlijke aliens zijn… Ik vond dit verhaal een aangename verrassing, de worldbuilding is zo uitgebreid! Dit boek heeft ook meteen een afgerond einde, wat ook erg fijn is.

Met de manga My Hero Academia ben ik ook verder gegaan, zo las ik het negentiende en twintigste deel. Ik ben nu aan het einde van seizoen 4 gekomen, dus ik ben de anime zelfs aan het inhalen! Daarnaast begon ik aan de manga Demon Slayer, de eerste twee delen heb ik nu gelezen. Iets minder spectaculair dan de anime door dat het niet in kleur is, maar het verhaal is echt top!

Tot slot las ik het zesde deel van De Glazen Troon, De toren van de dageraad. Dit keer vanuit het perspectief van onder andere Chaol, iets waar ik op het begin niet op stond te springen. Toch heb ik erg van dit verhaal genoten, en kan ik niet wachten om het laatste deel te gaan lezen!

Dit zijn de boeken die ik in november heb gelezen. Welke boek van de afgelopen maand is jouw favoriet? Laat het me weten in de reacties, wie weet dat ik dan nog wat boeken op mijn To Be Read-lijstje ga zetten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.