De boeken die ik heb gelezen in november

De maand november was weer een fijne leesmaand. Ik las graphic novels, maar ook wat geweldige young adult-titels. Ik heb het wel druk gehad met stage, maar wist toch weer wat boeken te verslinden!

 

 

S.T.A.G.S. is een thriller over een meisje die op een landhuis met de elitaire klasgenoten mag verblijven, maar waar rare dingen gebeuren… Ik vond dit boek prima en had wat spannender gekund, maar dat einde wist mij flink te verbazen! Vervolgens las ik The White Rose, het vervolg op The Jewel. Dit deel was weer lekker luguber en met wat meer fantasy. Wel een aardig tussendeel, maar daardoor ben ik juist erg hyped voor het derde deel! Ik las ook het laatste deel van De Wrekers, Calamity. Wat een episch einde is dat zeg!

Een ander boek is niet echt een leesboek, maar meer een boek dat je aan het denken zet. F*ck it list book is een boek voor dingen die je vooral NIET moet doen (of vooral wel, dat is jouw keuze), een heel grappig en bijzonder boekje!

Graphic novels kon ik ook voor fantasywereld recenseren. Zo las ik Donjo Monsters: Mijn zoon de moordenaar, een bijzonder verhaal waar ik nog even over moet nadenken voordat ik er een recensie over maak. Daarbij las ik ook Wollodrïn Het vuur van Wffnïr, een boek over orks. Een interessant verhaal, maar ik weet ook nog niet wat ik er precies van moet vinden. Mijn recensies zullen in ieder geval de komende weken verschijnen op Fantasywereld!

Van mijn ouders kreeg ik voor mijn verjaardag Schildpadden tot in het oneindige en ik had zo genoten van het verhaal! Echt een aanrader als je de vorige boeken van John Green al tof vond. Daarbij las ik Monster, het vervolg op de Gone-serie en een zeer spannend verhaal! Van dit boek lees je mijn recensie op Fantasywereld (als het goed is volgende week).

Na Dutch Comic Con las ik Acception, een strip van Colourbee over diversiteit. Een erg luchtig, bijzonder maar ook wel zwaar verhaal met mooie illustraties! Ook las ik De Notenkraker, een hartverwarmend boek voor in de wintermaanden. Dit is het boek van De Notenkraker, maar dan met prachtige illustraties die perfect passen bij de feestdagen (cadeautjestip!).

Aan het einde van de maand had ik opeens een flinke leesbui en las ik veel. Zo had ik De Edele gelezen, het tweede deel van De Summoner. Ik ben gek op deze serie, dus ik las met veel plezier  dit vervolg op De Nieuweling! Dit boek is vol actie en maakt me ook erg nieuwsgierig naar het volgende deel. Daarna ging ik snel door met Rebel, het vierde deel van De 100, een leuk extra verhaal in de serie. Niet noodzakelijk, maar wel heel leuk om te lezen! Op de laatste dag van december las ik nog Het zilveren masker uit, het vierde deel van de Magisterium-serie. Mijn recensie zal hiervan verschijnen op Fantasywereld!

 

 

 

 

Dit was mijn leesmaand. Dertien boeken, dat is een prima aantal! Ik moet nog negen boeken lezen voor Goodreads om mijn reading challenge van 175 boeken te behalen, dus dat hoop ik zeker te gaan doen in december. Op naar een laatste mooie leesmaand!

 

Wat heb jij de afgelopen maand gelezen?

3 reacties

 1. Wat heb je veel leuke boeken gelezen! Ik heb Turtles All the Way Down ook in november gelezen en ik vond het echt een goed boek 🙂

  • ingrid op december 5, 2017 om 4:02 pm
  • Reageer

  Mijn zoon is geen lezer behalve de boeken van Rick Riordan, echter deze heeft hij allemaal gelezen , heb jij een andere schrijver die hem zou kunnen boeien?

  1. Hallo Ingrid, Rick Riordan is inderdaad een hele goede schrijver! Ik heb hier nog een lijst van auteurs/boekenseries die hij hopelijk ook erg leuk gaat vinden:
   – de boeken van Sean Fay Wolfe (als hij Minecraft speelt)
   – de boeken van Angie Sage (Septimus Heap is een fantasyserie over een jonge held)
   – Cassandra Clare & Holly Black met de Magisterium-serie
   – Mirjam Mous
   – Fiona Rempt met de Orde van de drakenmenners
   – Michael Scott
   – Ursula Poznanski
   – Darren Shan
   – John Flanagan met De Grijze Jager
   – Allen Zadoff met Boy Nobody
   – Michael Grant met Gone (wel erg spannend/eng)
   – Joseph Delaney met De Geestenjager
   – de boekenserie Bodyguard en De jonge samurai

   Hopelijk heb ik u verder geholpen met het vinden naar wat goede boeken voor uw zoon!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.