De boeken die ik heb gelezen in oktober 2019

De afgelopen maand ging ik niet heel snel met het lezen van boeken, maar ik heb wel vijf mooie boeken kunnen lezen! Mijn tentamens zorgden ervoor dat ik weinig tijd kon besteden aan lezen en de komende maanden worden ook druk met studie, maar gelukkig kan ik af en toe nog wel lezen.

Ik begon de maand met De kleuren van schaduw, die ik las in een readalong met andere lezers op Instagram. Een erg tof deel, alleen was de opbouw iets langzaam. Ik kan in ieder geval niet wachten op het laatste deel, want dat einde schreeuwde gewoon om meer!

Een serie die ik wel kon afsluiten is de Truth or Dance-trilogie van Chinouk Thijssen. Wat was het toch een gave afsluiter! Erg spannend en een onverwacht einde. Heerlijk! Dance or Die is zeker een van de beste YA-thrillers die ik heb gelezen. Mijn complimenten naar Chinouk!

Het schaduwjaar is een ijzersterk verhaal over een samenleving waarin vrouwen hard worden onderdrukt. Erg spannend, gruwelijk en met een hele goede boodschap. Ook las ik De verminkte koning, het nieuwe verhaal in de Grishaverse. Ik moest even inkomen in het verhaal, maar uiteindelijk kon ik het verhaal niet wegleggen en ben ik zo benieuwd naar het vervolg! Tot slot las ik Clownsnacht van Daniëlle Bakhuis, een jeugdhorror die ik binnen een avondje uit moest lezen, omdat elk hoofdstuk weer zo spannend eindigde! Echt een meesterwerk als kort verhaal, mijn recensie zal nog verschijnen!

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand heb gelezen. Welke boeken heb jij verslonden afgelopen maand? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Ik las afgelopen maand Dit is hoe het ging, Verkikkerd en Ik durf je niet te zeggen. Ook vond ik mijn favoriete boek van 2019, namelijk From Lukov with Love. Van jouw lijstje wil ik graag Clowns nacht, Chinouk’s trilogie en het Schaduwjaar lezen. Zo veel mooie boeken!

    1. Een eindeloze TBR, haha! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.