De boeken die ik heb gelezen in September 2021

De afgelopen maand heb ik een heerlijke leesmaand gehad. Eerst had ik vakantie en kon ik veel lezen in alle rust, en vervolgens kon ik vaak in het openbaar vervoer richting kantoor een boek erbij pakken. Hierdoor heb ik tien boeken gelezen, ook een erg gevarieerd lijstje. Laten we de boeken even doornemen!

Aan het begin van de maand las ik Water uit, het nieuw vertaalde boek van Holly Black. Ook heb ik hier speciale blogs bij geschreven, want dit boek verdient alle aandacht! Het is weer een limited edition geworden, dus haal het boek snel in huis zodat deze prachtige editie in je boekenkast is. Er is nog ruimte voor verbetering in deze serie, maar ik denk dat dat er zeker gaat komen in de vervolgdelen!

Tijdens mijn vakantie kocht ik The Dark Powers of Tolkien, een boek waarin veel uitleg wordt gegeven over de duistere figuren in de boeken van Tolkien. Erg interessant om te lezen, zulke boeken geven zo veel meer informatie over Middle-Earth. Daarna las ik tijdens mijn vakantie het derde deel van Enigma, De wereld van de Kraken. Een erg spannend intergalactisch avontuur, en ik ben erg benieuwd hoe deze serie verder zal gaan!

In Brussel kocht ik het boek The Gifted, The Talented and Me, een boek dat ik ook vrij snel bij thuiskomst uitlas. Een erg grappig boek over een ”normale” jongen op een school waarin iedereen vol talent zit. Ongemakkelijk, hilarisch maar ook een feelgood boek. Verder las ik deel 14 en 15 van My Hero Academia, en kan ik niet wachten om meer te gaan lezen!

Voor Fantasywereld las ik Het oordeel van de wolf, het tweede deel in de Grisha-serie over onder andere Nikolai. Spectaculaire ontknoping, geweldige personages en een fantastische fictieve wereld, hier heb ik enorm van genoten! Ik hoop dat Leigh Bardugo snel met meer Grisha-avonturen komt, want hier kan ik geen genoeg van krijgen. Daarbij kocht ik vorige maand Pokémon Mystery Dungeon DX voor de Nintendo Switch, en kocht ik daarbij de manga van Pokémon Mystery Dungeon: Ginji’s Rescue Team, een manga die ik in het Nederlands had gelezen via het Jetix magazine. Ik heb die kleine boekjes niet meer liggen, maar wilde het verhaal graag nog een keer lezen. Blij dat ik dat heb gedaan, want ik voelde de nostalgie, helemaal omdat de manga het verhaal van de game volgt.

Sex Education heeft een geweldig derde seizoen, maar nu ook boeken! De Roadtrip volgt Maeve, Aimee, Otis en Eric in een avontuur waarin ze detectives moeten spelen. Erg grappig, de personages zijn net zoals in de serie en het verhaal blijft lekker mysterieus. Geweldig leesvoer als je het derde seizoen hebt gezien! Tot slot las ik Luna, het vervolg op Gozert. Ook dit vervolg is hartverwarmend mooi, dus ook dit boek kan ik je van harte aanraden.

Dit zijn de boeken die ik de afgelopen maand heb gelezen. Weer tien mooie pareltjes, en ik wil ook weer veel gaan lezen in oktober! Wat was jouw favoriete boek van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.