De boeken die ik in februari 2020 heb gelezen

In januari startte ik goed met het nieuwe leesjaar, maar in februari deed ik iets rustiger aan, aangezien ik nog mijn masterscriptievoorstel moest inleveren en een tentamen had. Gelukkig heb ik wel hele leuke boeken gelezen, dus die bespreek ik maar al te graag!

Ik begon febrari met De piratendief, het derde en laatste deel van de Iskari-trilogie. Een erg tof verhaal, ik kwam er met gemak in! De personages in dit verhaal spraken mij zeker aan, hoewel ik het verhaal ietwat voorspelbaar vond. Ik las daarnaast het tiende deel van Sword Art Online, ik hoop snel de volgende delen te gaan lezen!

Ten Strijde is het tweede deel van De Eindeling, een fantasyverhaal voor echte avonturiers met verschillende wezens. Er was meer actie dan het eerste deel en ik ben hierna alleen maar benieuwd naar meer! Ook las ik Romeo & Julia, de wereldklassieker van Tiny Fisscher. Hoewel ik het verhaal al kende en niet ontzettend memorabel vind, vond ik de schrijfstijl van Tiny heel duidelijk en waren de illustraties van Sophie Pluim echt schitterend.

Eerlijk duurt het langst is een soort vervolg op Een van ons liegt. Ik genoot zeker van dit vervolg, zeker door de spanning en het onverwachte einde. Het aantal personages was alleen iets te groot, waardoor ik wel wat moeite had om me goed in te leven in elk personage. Rosie hartje Jack was een heel ontroerend liefdesverhaal over een meisje met het syndroom van down, het was zo’n fijn verhaal om te lezen!

Tot slot las ik De kleuren van licht, het laatste deel in De Schemering-trilogie. Een heel episch einde van deze trilogie! Erg genoten van alle complexe personages, magische werelden en spannende gevechten.

Dit zijn de boeken die ik heb gelezen in januari. Welke boeken heb jij allemaal verslonden? Laat het me weten!

1 reactie

  1. Ik heb heel erg genoten van De Waarheid van Colleen Hoover 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.