De boeken die in april 2020 uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

In april komt er weer nieuw leesvoer uit, hoewel veel releases zijn opgeschoven naar latere maanden. Gelukkig was er nog een aardig lijstje met boeken die in april uitkomen, dus er valt zeker nog wat te lezen in april!

Schaduw van de vos #3 Nacht van de draak – Julie Kagawa – 7 april

Een einde van deze trilogie is in zicht, een magische serie die is gebaseerd op Japanse mythologie. Dit boek ga ik lezen voor Fantasywereld, dus daar kan je mijn recensie gaan lezen, maar nu kan je al mijn recensies lezen van de afgelopen delen!

De magische apotheek 3 De strijd om de meteoor – Anna Ruhe – 7 april

Het derde deel van De magische apotheek komt ook bijna uit! Een leuk avontuur vol bijzondere geurtjes, nu een reis naar Parijs waar de personages weer op missie gaan. Het eerste en het tweede deel vond ik erg leuk, dus het derde boek ga ik ook zeker lezen.

Mijn jaar na jou – Nina de Pass – 15 april

Dit boek lijkt me echt een pareltje en een indrukwekkend verhaal. Als je houdt van contemporary, moet je dit boek zeker op je verlanglijstje zetten! Het verhaal speelt zich af op een Zwitserse kostschool en gaat over rouw, liefde en meer.

De spiegelpassante 1 de ijzige verloofde – Christelle Dabos – 20 april

De Spiegelpassante lijkt me een erg veelbelovende serie in een magische wereld. Een flinke pil, maar dat is het denk ik ook wel waard! Het kan je doen denken aan Harry Potter of de Noorderlicht-trilogie, dus dit is waarschijnlijk een fantasytopper die het erg goed kan gaan doen.

Vruchteloos – Bes Ceyssens – 24 april

Een dystopisch verhaal van uitgeverij Clavis, die echt hele mooie boeken weten uit te geven die veel meer aandacht zouden moeten krijgen. Het gaat over een toekomstige wereld waarin veel mensen onvruchtbaar zijn. Degene die wel kinderen kunnen krijgen, worden naar kampen gestuurd waar ze verplicht zijn om voor nageslacht te zorgen. Een akelig toekomstbeeld, waarschijnlijk erg aangrijpend!

Enigma 2 De belofte van de infinity – Guido Eekhaut – 24 april

Ook komt het vervolg op Enigma uit, een erg interessant futuristisch verhaal waarbij de mensheid een kolonie heeft gesticht in de ruimte. Een erg intrigerend verhaal, dus ik lees graag het vervolg! Hier kan je mijn recensie van het eerste deel lezen.

Artemis Fowl filmeditie – Eoin Colfer – 28 april

Hoewel ik nog geen idee heb hoe de film uit gaat komen deze maand, is er in ieder geval een filmeditie van Artemis Fowl! Ik heb dit boek jaren geleden gelezen, dus nu is het wel tijd voor een reread met deze filmeditie.

Dit zijn de boeken van april waar ik zeker naar uitkijk. Welke boeken wil jij in huis gaan halen in april? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.