De boeken die in augustus uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

In augustus kan je lekker genieten van de zomer, waardoor er weer veel boeken gelezen kunnen worden. In augustus komen er alleen niet al te veel nieuwe boeken uit, maar er zitten gelukkig wel wat toppers tussen! Zie hier het overzicht voor de aankomende maand.

The Smoke Thieves #2 The Demon World – Sally Green – 1 augustus

De dag dat ik verdween – Lisa Thompson – 6 augustus

Schemering #2 De kleuren van schaduw – V.E. Schwab – 8 augustus

Practical Magic – Nikki van de Car – 8 augustus

Riverdale: De roadtrip – Micol Ostow – 12 augustus

Sally Green sprak ik vorig jaar op YALC toen The Smoke Thieves uitkwam, maar nu is het vervolg daar! Lisa Thompson weet prachtige verhalen te schrijven, dus ik kijk enorm uit naar De dag dat ik verdween. Ook is het tweede deel in de Schemering-trilogie van V.E. Schwab er, kan je leren over magie in Practical Magic en is er weer een nieuw boek over Riverdale!

Magiër #2 De Duivelsdief – Lisa Maxwell – 15 augustus

Bovenwereld #3 De ware held – Scarlett Thomas – 20 augustus

Backpack – Marlies Slegers – 22 augustus

Het koninkrijk – Jess Rothenberg – 28 augustus

De Magiër ontving ik vorig jaar in de goodiebag van YALFU, nu komt het vervolg ook uit. De Bovenwereld-serie lijkt me ontzettend tof, dus als ik ooit in deze serie ga beginnen kan ik alle delen lezen! Backpack schijnt lekker spannend te zijn (klinkt als een vakantieboek die je aan het begin van het schooljaar kan lezen zodat je toch nog even het vakantiegevoel krijgt) en Het koninkrijk is een sprookjesachtig verhaal die er heel gaaf uit ziet!

Dit zijn de titels van augustus. Een kleine lijst, maar er zitten wel mooie boeken tussen! Welke boeken wil jij graag gaan lezen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.