De boeken die in januari 2020 uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

Het nieuwe jaar komt er weer aan, een nieuwe jaar vol toffe boeken! Ik heb weer een lijstje gemaakt met de boeken waar ik zelf best wel naar uitkijk. Graai maar alvast in je portemonnee, want er komen weer een paar titels aan waar je het nieuwe jaar goed mee wil beginnen.

The Whispers – Greg Howard – 14 januari

Een boek dat lijkt op Bridge to Terabithia, waarin een jongen veel wensen heeft, zoals niet meer gepest worden, en zijn moeder die weer naar huis komt… Dit boek lijkt me erg ontroerend en emotioneel, waarschijnlijk een geweldige middle grade!

Schemering #3 De kleuren van licht – V.E. Schwab – 16 januari

Het laatste deel van de Schemering-trilogie! Deze ga ik waarschijnlijk lezen tijdens een readalong die wordt georganiseerd door @thequeenofgeek op Instagram, dus ik ben heel benieuwd wat we allemaal van het boek gaan vinden!

De grimmige avonturen van Sabrina – Sarah Rees Brennan – 16 januari

Een prequel op de serie van Sabrina, nice! Ik ben benieuwd of dit verhaal wat extra achtergrondinformatie gaat geven. Ik vind de serie erg leuk (nog even wachten op het derde seizoen), dus leuk om tussendoor dit boek te lezen.

Heks & Jager – Shelby Mahurin – 21 januari

Een boek over een heks die zich verborgen moet houden voor een heksenjager waar ze gevoelens voor heeft… Klinkt best interessant! Wie weet dat ik het boek een keer een kans ga geven, maar ik wacht eerst nog even op wat recensies.

Gone #9 Held – Michael Grant – 21 januari

Het laatste deel van de Goneserie komt uit, wat kijk ik hier toch naar uit! Ik ga het boek recenseren voor Fantasywereld en ik kan niet wachten om het einde te lezen. Mocht je de zesdelige serie van Gone kennen: er is een trilogie als vervolg, waarin er veel mutanten zijn en het verhaal zich afspeelt over de hele wereld! Erg tof en vol actie en misselijkmakende taferelen, dat wordt wat!

Dit zijn de titels voor januari. Welke boeken zou jij graag willen lezen? Laat het me weten!

3 reacties

  1. Ik las Heks & Jager in het Engels en ik werd oprecht verrast en het eindigde hier ook met 5 sterren ^^

    1. Goed om te horen! Ben benieuwd 🙂

  2. Ik ben erg benieuwd naar Heks & Jager!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.