De boeken die in juli uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

De aankomende maand heeft iets minder boeken die uitkomen dan normaal. Ik kon er vijf uitvissen waar ik naar uitkijk. Veel boeken zijn uitgesteld of zullen zijn juist vervroegd (dus die kan je al halen!), dus deze keer heb ik een kleiner lijstje. Maar goed, zo is de kans wel groter dat je ook al deze boeken kan lezen! Elk nadeel heeft zijn voordeel.

 

Vals #2 Vervloekt – Mel Wallis de Vries – 2 juli

Dark Mind – Cis Meijer – 7 juli

Schimmen van de schaduwmarkt – Cassandra Clare – 19 juli

Mel Wallis de Vries had haar boek mogen verfilmen, Vals krijgt nu een soort vervolg als boek! Dit gaat over een ander groepje die naar het huisje in de Ardennen gaat en ook enge dingen beleeft… Ik ben in ieder geval benieuwd! Cis Meijer komt ook weer met een spannende jeugdthriller en Cassandra Clare heeft een verhalenbundel gemaakt over andere broeder Zacharias. Cassandra Clare kan haar wereld enorm uitmelken, maar ik ben toch wel benieuwd naar meer informatie over alle Schaduwjagers.

Steeds verder weg – Helena Fox – 22 juli

De Genadigen #1 De Genadigen – Margaret Owen – 30 juli

Steeds verder weg lijkt me een heftig verhaal over een depressief meisje die met veel dingen worstelt, maar lijkt me echt een meesterwerk. Een contemporary die hopelijk de YA-markt weet te veroveren! De Genadigen lijkt me ook een hele sterke fantasy, dus deze wil ik ook zeker gaan lezen.

 

Dit zijn de boeken van juli. Het valt mee dus, maar wie weet kan ik dan ongelezen boeken uit mijn eigen boekenkast lezen. En mocht je deze boeken niet meteen willen kopen, kan je ze ook lezen via de bibliotheek! De bibliotheek in Rotterdam krijgt bijvoorbeeld maandelijks mijn lijstjes binnen, dus grote kans dat zij een paar van deze nieuwe boeken in de bieb halen. Welk boek wil jij sowieso gaan lezen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.