De boeken die in juni uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

De aankomende maand puilt het uit van de nieuwe boeken. Er komen ontzettend veel pareltjes voorbij, dus dat wordt veel lezen in het zonnetje! Ik heb een waslijst aan nieuwe boeken waar ik nieuwsgierig naar ben, ik ga proberen zo veel mogelijk te lezen de komende tijd.

 

Lux #0.5 Shadows – Jennifer L. Armentrout – 4 juni

Toffee – Sarah Crossan – 5 juni

Avengers Iedereen wil de wereld overnemen – Dan Abnett – 5 juni

De orde van de gouden leeuw – Dorothée de Rooy – 7 juni

Er komt een proloog van Lux. Deze serie vind ik helemaal niks (ik kraak hem constant af), maar ik ben wel van plan om alle boeken te lezen. Toffee lijkt me een prachtig boek in vrije versvorm, er komt een geschreven verhaal over de Avengers en we hebben nog een verhaal in de Middeleeuwen.

Al die mooie vreemden – Elizabeth Klehfoth – 11 juni

Contender #1 De uitverkorene – Taran Matharu – 11 juni

Wonderlust – Merel Stegeman – 11 juni

Slated #2 Gebroken – Teri Terry

Al die mooie vreemden is een YA-thriller en Taran Matharu komt met een nieuwe serie die erg tof klinkt! Wonderlust is een reisjournal die ik ga gebruiken om te reflecteren op mijn reis naar Tokyo en het vervolg op Gewist komt ook deze maand uit! Hier kijk ik erg naar uit, dus deze hoop ik dan ook te gaan lezen.

Hashtag Hiernamaals – Vanessa Gerrits – 17 juni

Schaduw van de vos #2 Ziel van het zwaard – Julie Kagawa – 18 juni

De Grishaverse #7 De verminkte koning – Leigh Bardugo – 20 juni

De derde persoon – Matthew Quick – 20 juni

In mijn hoofd – Sharon M. Draper – 20 juni

Julie Kagawa komt met een nieuw deel van een boek met Japanse invloeden en een nieuw boek in het universum van de Grisha komt er ook aan, nu vanuit het perspectief van Nikolai! In mijn hoofd is denk ik weer een knaller van een contemporary, dus deze staat hoog op mijn lijstje.

Match – Buddy Tegenbosch – 21 juni

Izzy + Tristan – Shannon Dunlap – 24 juni

Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog – Kate Alice Marshall – 24 juni

Royals #2 Your Royal Highness – Rachel Hawkins – 28 juni

Verwante geesten – Gwenda Bond – 28 juni 

Buddy Tegenbosch is een held wat betreft schrijven, dus ik kan niet wachten om Match te gaan lezen. Dit boek zal me vast niet teleur stellen! Ook is er weer een romantisch verhaal, een spannende YA-thriller die verfilmd gaat worden en het vervolg van Royals (het eerste deel is momenteel maar 10 euro!). Tot slot komt er een thriller over Stranger Things, dat wordt vet!

 

Wat een lijst zeg… Hopelijk kan ik genoeg tijd vrijmaken om te lezen, want er komen genoeg toffe boeken uit. Welke boeken ga jij in huis halen? Laat het me weten! Ook zijn deze boeken vaak te vinden in de bibliotheek, dus ook daar kan je je slag slaan!

1 reactie

  1. Mijn arme portemonnee. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar ‘Hashtag Hiernamaals’ en ‘Izzy + Tristan’. Maar naar de nieuwe van Rachel Hawkins kijk ik ook erg uit.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.