De boeken die in maart uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

In maart zijn er weer een paar boeken die uitkomen en waar ik graag in begin. De afgelopen maanden waren de releases nog vrij rustig, maar nu komen er erg veel boeken aan die je in huis kan halen! De komende boeken zijn hopelijk enorme parels, dus hierbij het overzicht voor de aankomende maand.

Crescent City #1 Huis van aarde en bloed – Sarah J. Maas – 3 maart

Een nieuwe serie van Sarah J. Maas! Dit keer een serie voor wat oudere lezers, maar uiteraard in een magische setting en met Fae erin verwerkt. Mijn fangirl is in ieder geval enorm hyped, terwijl ik nog vrolijk verder lees in De Glazen Troon-serie. Mocht deze serie ook ontzettend goed zijn, ben ik ervan overtuigd dat mijn fangirl het boek aan me wil uitlenen zodat ik nog meer boeken van Maas kan lezen.

De Hongerspelen-Trilogie – Suzanne Collins – 3 maart

Heb jij ook zo veel zin in de proloog van De Hongerspelen, maar heb je niet de originele trilogie in huis? Wees niet getreurd, je kan voor een lage prijs de trilogie in huis halen!

De brief voor de koning – Tonke Dragt – 4 maart

Dit boek is nu een Netflix-serie, dus er is een versie die verschijnt met de Netflix-cover! Ik heb het boek volgens mij gelezen toen ik klein was, maar ik weet er weinig meer vanaf. Wie weet dat ik de serie ga oppakken en weer het boek ga lezen!

Havenfall #1 Havenfall – Sara Holland – 17 maart

Havenfall is een boek waar ik ook erg naar uitkijk, aangezien ik zeker heb genoten van Everless. Weer een magisch verhaal vol avontuur, die hoop ik zeker op te gaan pakken!

Accelerati-trilogie #1 De erfenis van Tesla – Neal Shusterman & Eric Elfman

Dit is een trilogie die in nieuwe covers wordt uitgegeven. In eerste instantie had ik mijn oog er nog niet op, maar Neal Shusterman schreef onder andere dit boek. Laat ik zijn boeken erg tof vinden, dus wie weet dat ik dit boek nog ga lezen!

Stiefzus – Jennifer Donnelly – 17 maart

Dit is een hervertelling op Assepoester, maar dan met het stiefzusje in de hoofdrol. Een interessant perspectief, ik hoor veel mensen hierover hypen!

Spitzen Serie #1 Tiny Pretty Things – Sona Charaipotra & Dhonielly Clayton – 17 maart

Eerlijk gezegd ben ik nog niet helemaal overtuigd om dit boek te halen. Dit boek gaat over drie meisjes op een grote balletschool, maar ik heb al eerder boeken over balletscholen verslonden (de Truth or Dance-trilogie van Chinouk Thijssen), waardoor ik het idee heb dat ik niet iets nieuws ga lezen. Veel mensen zijn wel enthousiast, dus wie weet wordt dit boek wel een knaller!

De Orisha Legacy #2 Vrees en wraak – Tomi Adeyemi – 24 maart

Het vervolg op Bloed en Beenderen is daar! Ik moet wel even mijn geheugen opfrissen voor het vorige deel, maar dan ga ik graag dit vervolg verslinden! Ik zal hem gaan recenseren voor Fantasywereld.

Ember #1 Ember en de IJsdraken – Heather Fawcett – 31 maart

Een boek waar ik dol op ben door de cover, is Ember en de IJsdraken! Dit boek gaat over een meisje die een vuurdraak is en naar Antartica gaat, waar er jacht wordt gemaakt op ijsdraken. Klinkt goed!

Dit zijn de boeken die in maart uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk. Welke boeken ga jij zeker in huis halen? Laat het me weten, of vertel of ik nog boeken mis in het lijstje!

3 reacties

  1. Havenfall en Tiny Pretty Things staan erg hoog op mijn lijst!

  2. He, precies op tijd, ik moet een verlanglijstje gaan maken voor mijn verjaardag. Stiefzus en Huis van Aarde en Bloed kunnen daar mooi op!

    1. Haha, alvast gefeliciteerd! 😀 Hopelijk krijg je wat leuke boeken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.