De boeken die in november uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

Oktober is bijna voorbij en na mijn verjaardag op de 31ste kan ik hopelijk wat boekenbonnen gebruiken voor wat toffe boeken die de komende maand gaan uitkomen! Er komen weer wat pareltjes uit deze maand, die ik graag aan je laat zien.

Alles is nu – Amy Giles – 5 november

Ik weet niet of dit boek wat voor mij is, maar het klinkt wel erg interessant. Hadley is het oudste kind van het gezin en ze wordt mishandeld door haar vader, tot een bepaalde gebeurtenissen waardoor alles verandert. Waarschijnlijk een heel aangrijpend en heftig verhaal!

Caraval #3 Finale – Stephanie Garber – 7 november

Het laatste deel van Caraval zal verschijnen in november. Wat heb ik hier zin in zeg! De eerste twee boeken waren magisch en ik heb zelfs Stephanie Garber ontmoet tijdens Yaltival (terwijl ik aan het cosplayen was als een van haar personages!), dus ik kan niet wachten om dit laatste deel te lezen. Hoe zou het met alle personages aflopen? Hopelijk kan ik er snel achter komen!

De magische apotheek #2 Het mysterie van de zwarte bloem – Anna Ruhe – 7 november

De magische apotheek krijgt een tweede deel, veel eerder dan ik had verwacht! Deze serie gaat over een paar kinderen die een magische apotheek vol wonderbaarlijke luchtjes hebben ontdekt. Nu gaan ze een spannend avontuur beleven in Amsterdam, dat klinkt goed!

Iskari #3 De piratendief – Kristen Ciccarelli – 12 november

Ook deze serie komt aan zijn eind. Iskari is een fantastische serie met draken, politieke machtspelletjes en… Tsja, het derde deel zal vast weer een hele andere visie geven op deze magische wereld! Kristen kennende wordt het weer een erg spannend verhaal waar ik enorm van ga genieten, vol mythische verhalen.

Op zoek naar Paulie Fink? – Ali Benjamin – 14 november

Ali Benjamin is de auteur van Suzy en de kwallen en dit boek vond ik fantastisch, dus ik kijk zeker uit naar haar nieuwe boek! Dit boek gaat over een meisje die nieuw in de klas is. In deze klas is Paulie niet meer aanwezig, de leukste jongen van de klas. De klas houdt een wedstrijd om wie de nieuwe Paulie moet worden, en het meisje is de jury, die de coolste persoon moet kiezen. Ik weet zeker dat Ali Benjamin weer een prachtig verhaal heeft gemaakt, dit boek ga ik echt verslinden!

Touching Juliette #4.5 + #5.5 Schaduw me en onthul me omkeerboek – Tahereh Mafi – 15 november

Voor de mensen die de serie van Tahereh Mafi in paperback verzamelen, goed nieuws: de paperbackeditie van de novelles van deze serie komen uit! Nu nog hopen dat Onthul me ook een hardcover-editie krijgt, want die hoop ik dan te bemachtigen.

Adder – Bex Hogan – 15 november

Dit boek ga ik recenseren voor Fantasywereld, hij lijkt me erg gaaf! Een boek over vechten, familie, liefde en meer. En check die cover nou! Zeker een plaatje.

Help, ik sta online! – Francien Regelink – 20 november

Een boek dat ik zelf niet ga lezen, maar wat ik wel veel pubers wil aanraden, is dit boek. Het gaat over de situatie dat er naaktbeelden van je op internet verschijnen. Hoe moet je hier op reageren? In deze tijd lijkt het me heel belangrijk dat hier aandacht aan wordt besteed, aangezien dit steeds vaker gebeurt.

Lady Smoke – Laura Sebastian – 27 november

Een losstaand vervolg op Ash Princess zal in november uitkomen. Ik heb dit boek zelf niet gelezen, maar wel fijn om te horen dat dit deel wel losstaand is!

Dit zijn de boeken die aankomende maand uitkomen en waar ik nieuwsgierig naar ben. Mis ik nog bepaalde boeken, of kan jij ook niet wachten op bepaalde titels? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.