De boeken die uitkomen in juli 2020 en waar ik enorm naar uitkijk

In de maand juli komen er weer een hoop mooie boeken aan, dus deze wil ik graag aan je laten zien! Daarbij zie je nu ook andere linkjes staan onder de boeken. Nu word je doorgelinkt naar Bazarow (met uitzondering van één boek die niet op Bazarow te vinden is), de online boekenwebsite waarmee je de boekhandel meteen steunt! Dit is dus een stuk beter dan het blauwe mannetje, want die steunt helaas niet de mooie winkels waar je kan rondstruinen naar boeken. Als je via mijn linkjes een boek bij Bazarow koopt, krijg ik nog een klein deel van de opbrengst, die ik stop in het online houden van mijn blog. Bestel dus vooral vanaf nu via Bazarow, zodat jij de boekhandel ook helpt in deze lastige tijden! En mocht jij via mijn linkjes dan ook daar boeken willen kopen, kan je mij een klein bedankje geven voor alle blogs die ik maak. Je betaalt er gelukkig niks extra’s voor, dus zo kan je zowel de boekhandel als mij helpen!

Billie Ellish: De biografie – Adrian Besley – 1 juli

Billie Ellish is een flink popicoon geworden. Haar nummers zijn erg populair, en ze is ook nog eens zo jong! Dit jonge talent heeft nu een biografie waarin je meer over haar te weten komt. Lijkt me best interessant om te lezen!

De Accelerati-trilogie #2 Het geheim van Edison – Neal Shusterman & Eric Elfman – 2 juli

Het vervolg op De erfenis van Edison komt ook uit! Een heel wetenschappelijk avontuur met geweldige personages. Ik heb zo genoten van het eerste deel, dus dit vervolg lees ik maar al te graag!

Op zoek naar jou – Syl van Duyn – 6 juli

Een boek over de geschiedenis, namelijk een meisje die uit een Jappenkamp uit Indonesië komt en op zoek gaat naar haar familie. Zeer geschikt voor middelbare scholieren, ik denk dat dit weer een unieke kijk kan geven op de gebeurtenissen na de Tweede Wereldoorlog!

Touching Juliëtte #6 Verbeeld me – Tahereh Mafi – 30 juli

We hebben lang moeten wachten, maar hopelijk komt het laatste deel van de Touching Juliëtte-serie eindelijk uit in juli!

Afslag Zuid – Eva Burgers – 10 juli

Een nieuwe jeugdthriller van Eva Burgers! Dit keer over een misdaad in een kustdorpje (wat me erg moet denken aan Katwijk, waar ik ben opgegroeid en waar Eva ook woont). Gegarandeerd een spannend boek voor de jonge lezers!

Het mes van de sluipmoordenaar – Sarah J. Maas – 14 juli

De proloog op De Glazen Troon komt gelukkig ook uit, weer een lekkere dikke pil! Ik lees deze serie nu met veel plezier, dus ook het vervolg zou ik graag willen lezen.

Dit is ons verhaal -Ashley Elston – 15 juli

Dit boek lijkt me ontzettend spannend en mysterieus, vooral als je iets opmerkt aan de cover (tip: kijk heel goed naar de titel). Klinkt als een heerlijke YA-thriller, die ga ik oppakken!

The Kyoshi Novels #2 The Shadow of Kyoshi – F.C. Yee – 21 juli

Ik heb zo ontzetten genoten van The Rise of Kyoshi, eindelijk kwam ik wat meer te weten over deze oude avatar! Het vervolg ga ik dan ook zeker in huis halen, want ik wil meer en meer lezen!

Fandom #2 Terug naar Fandom – Anna Day – 23 juli

Fandom vond ik een heel cool verhaal over fangirls en fanboys die in hun fictieve wereld worden gestopt, naar niet de meest ideale wereld… Ik ben erg benieuwd naar het vervolg, dus deze hoop ik zeker nog te gaan lezen!

De Genadigen #2 De Goddelozen – Margaret Owden – 23 juli

Ik heb De Genadigen nog niet gelezen, maar hij schijnt erg goed te zijn. Voor de liefhebbers: het vervolg komt uit in juli!

Infinity Son #1 Feniksbloed – Adam Silvera – 27 juli

Dit boek zou eigenlijk vandaag uitkomen, maar hij is nu uitgesteld naar volgende maand. Nog even afwachten dus op de eerste fantasy van Adam Silvera, vol queer personages en waarschijnlijk momenten waarop je hart wordt verscheurd… Ik ben benieuwd!

Jinxed #2 Bevrijd – Amy McCulloch – 28 juli

Ik ben zelf geen fan van Jinxed, maar mocht jij het boek wel leuk vinden, kan je in juli het vervolg in huis scoren. Hoewel ik de cliffhanger bij Jinxed wel spannend vond, was de schrijfstijl voor mij het totaal niet. Maar goed, wie weet dat jij wel enorm uitkijkt naar dit sci-fi verhaal!

Dit zijn de book releases van juli. Welke boeken zou jij graag willen hebben? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.