De films en series die ik heb gezien in oktober 2019

Ik ging hard met films en series in oktober! Ik had maar liefst dertien verschillende series gezien, maar ook acht films. Zo haal ik mijn Serie en Movie challenge wel voor dit jaar! Ik heb genoeg te bespreken wat betreft mijn bingewatchpraktijken van de afgelopen maand, dus ga er goed voor zitten.

Ik ben iets verder gekomen met Fate/Zero. Een mooie anime, maar het weet me nog niet volledig te trekken. Ook keek ik afleveringen van Yo-Kai Watch die op Netflix staan, ideaal om even tussendoor te kijken zonder al te veel na te kijken. Ook keek ik wat nieuwe afleveringen van Pokémon Ultra Sun and Moon Adventures. Daarnaast begon ik aan het tweede seizoen van Disenchantment. Ik ben nog niet heel ver, maar tot nu toe vind ik het weer erg leuk en grappig!

After Life is een serie van drie uur die gaat over een depressieve man die zijn overleden vrouw enorm mist. Een zielige serie in eerste instantie, maar wel met een mooi einde en hilarisch Britse (ietwat duistere) humor. Echt een enorme aanrader, en is binnen een avondje volledig te zien!

Het laatste seizoen van The Big Bang Theory kwam uit op Netflix. Een erg mooi einde, ik ga alle personages wel erg missen… Ik keek ook het vierde seizoen van iZombie af. Erg spannend, ik ben benieuwd naar het laatste seizoen! De typetjes van Liv worden nu alleen niet meer bijzonder, dus ik denk dat het goed is dat ze stoppen na het volgende seizoen en er een einde aan breien. Ook keek ik nog een aflevering van Once Upon a Time. Riverdale begon aan het vierde seizoen en daar heb ik nu twee afleveringen van gezien. Het ziet er naar uit dat de makers wel wat hebben geleerd van alle domme dingen in het derde seizoen, dus ben zeker benieuwd naar de rest. Ook keek ik verder in The Good Place, weer erg komisch!

Tot slot nog wat nieuwe series waar ik mee ben begonnen. Raising Dion gaat over een jongen die allemaal bijzondere magische krachten heeft. Twee afleveringen gezien, maar de rest zal zeker nog volgen! Living with Yourself is een serie over een man die wordt gekloond en moet leven met zijn kloon. Erg interessant, maar ook niet een hele bijzondere serie. It’s a man’s world is een sociaal experiment waarin de mannen- en vrouwenrollen langzaam worden omgedraaid. Te zien bij BNN, erg interessant! Ik keek ook wekelijks naar Even tot hier en Zondag met Lubach. Tot slot begon ik aan Daybreak, een verhaal over een postapocalyptische wereld waar kinderen heersen. Erg grappig, ik ga zeker de rest kijken!

Nu door met de films. Ik begon met Jumanji: Welcome to the jungle. Een hilarische film met ontzettend grappige acteurs (Jack Black was toch wel mijn favoriet in deze film). Ik kan niet wachten om het vervolg te gaan zien in de bioscoop! El Camino: A Breaking Bad Movie vertelt het verhaal van Jesse Pinkman na de serie. Gaaf om weer even wat mee te krijgen van Breaking Bad na vele jaren! Toffe film en een goede afsluiter voor dit personage.

Eli is een horrorfilm over een jongetje die een aandoening heeft waardoor hij niet tegen stof en natuurlijke lucht kan. Hij wordt geholpen door een dokter in een bijzonder huis, maar kan hij wel genezen worden? En spookt het nou in huis? Een heel spannende film, maar het einde was het misschien niet helemaal voor mij… Ook keek ik naar Kick Ass en Kick Ass 2. Gruwelijke films vol actie en toffe vechtscènes, heel gaaf!

In the tall grass is de nieuwe verfilming van Stephen Kings boeken. Een spannend en mysterieus verhaal met een mooi afgesloten einde. Bird Box had ik ook gekeken (nogal laat na de hype). Erg toffe film, maar de hype was wellicht iets te overdreven. Tot slot keek ik aan het einde van de maand naar Joker, wat een goede film is dit zeg! Het hoefde niet perse een film te zijn over Joker, maar liet vooral zien hoe iemand met een psychische stoornis in staat is tot de meest gruwelijke dingen. Het acteerwerk was fenomenaal, dus zeker een aanrader om te zien in de bioscoop.

Dit zijn alle films en series die ik de afgelopen maand heb gezien. Wat een hoop! Wat was jouw leukste serie en film van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.