De films die ik heb gezien in April 2021

In april heb ik gebruik gemaakt van de tv in ons appartement na onze verhuizing, want ik heb weer een aantal films gekeken de afgelopen maand. Dat moet ook wel, want ik loop wat achter op mijn movie challenge! Ik wil dit jaar 75 films kijken, dus ik moet nog even door met het kijken van films.

Ik begon de maand met het kijken van Thunder Force, waarin twee vrouwen superkrachten krijgen en de strijd aan gaan met mutanten. Een prima film en op sommige punten wel grappig, maar het was het allemaal net niet. Sommige grappen weten de plank volledig mis te slaan en de spanning was ook niet om naar huis te schrijven.

Een veel toffere film op Netflix is Love and Monsters met Dylan O’Brien, een film met verrassend goede special effects en een spannende post-apocalyptische wereld waarin kleine dieren zoals insecten door een meteoriet zijn gemuteerd tot gigantische wezens. Toffe acteurs, een mooie setting en dit smaakt alleen maar naar meer. Lees vooral mijn recensie!

Stowaway is ook een Netflix Original met onder andere Anna Kendrick, welke gaat over een ruimtemissie naar Mars. Na de lancering merkt de crew van drie dat er nog iemand in het schip zit, die bewusteloos was tijdens de lancering. Komen ze wel op mars terecht? De film zag er in de trailer heel mooi uit, maar na de film gezien te hebben, heb ik alleen maar vragen en was het totaal geen bevredigend einde. Erg jammer!

Tot slot keek ik tijdens Koningsdag naar Godzilla II: The King of Monsters. Deze is nu te zien op Netflix en was echt prima kijkvermaak. De verschillende monsters zagen er goed uit en de actie zat op een hoog pitje, hoewel ik sommige personages nogal vreemd vond.

Vier films gezien, een prima lijstje! Heb jij nog leuke films gezien de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.