De films die ik heb gezien in Augustus 2021

Hoewel ik zat te doen had de afgelopen maand, kwamen er genoeg mooie films voorbij die ik ging kijken. Animatiefilms, real life action films en in verschillende genres, avondjes op de bank (of in de bioscoop) waren heerlijk!

Ik begon de maand met Words bubble up like soda pop, een zomerse animefilm over een prille liefde, haiku’s en muziek. Erg aandoenlijk en de tekenstijl is mooi, dus zeker een aanrader voor de zomer. In mijn recensie kan je er meer over lezen.

Mijn vriendin had mij overgehaald om The Kissing Booth te kijken, aangezien het derde deel net online is gekomen. Ik kon deze film echt niet uitstaan. Een toxic relatie, grappen over consent, een belachelijke romantiek en ook nog eens alleen maar over witte rijke mensen… Nee, dit is niks voor mij!

Al snel gingen we naar de bioscoop, waar we een fantastische film hadden gezien. The Suicide Squad is echt een bizar goede film vol humor, epische scènes en een hoop brute moorden. James Gunn mag wel vaker films voor DC maken, hij weet hoe het moet!

Monster Hunger: Legends of the Guild is een film gebaseerd op gelijknamige games, waar ik alleen maar een klein stukje van heb gespeeld. Ik had best wel zin in deze film, maar het is een domper. Personages zijn erg vlak, de stijl is net iets te veel game-geïnspireerd en het hele avontuur is eigenlijk nutteloos. Een gemiste kans!

Mijn vriendin had mij ook aangeraden om The Proposal (met Sandra Bullock en Ryan Reynolds) te kijken. Een leuke comedy, maar ik heb er ook niet ontzettend hard om moeten lachen, en aangezien de film van 2009 is zaten er ook wat grappen in die vandaag de dag misschien niet helemaal kunnen.

Aan het eind van de maand keken we naar The Witcher: Nightmare of the Wolf, een animatiefilm rondom The Witcher als een soort proloog. Erg spannend, bloederig en laat weer een hele andere kant zien van de franchise. De animatiestijl deed me denken aan Castlevania en de plotwendingen en karakterverdieping waren zeer indrukwekkend. Als je uitkijkt naar seizoen 2 van de populaire serie, kan je tussendoor dus deze toffe film zien!

Dit zijn de films die ik de afgelopen maand heb gezien. Zijn er nog toffe films die ik volgens jou heb gemist? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.