De films die ik heb gezien in December 2020

De maand december stond vol met het kijken van leuke films. De kerstvakantie werd gebruikt om nog wat films te zien, dus het overzicht van de afgelopen maand zit weer lekker vol!

Four Christmases is een vrij grappige film over een stel die jaren hun ouders vermijdt tijdens kerst, maar nu moeten ze op bezoek bij al hun gekke gescheiden ouders. De humor was leuk en de personages waren erg uitgesproken, een prima kerstfilm!

Instant Family kwam online op Netflix, een film over een stel dat drie kinderen adopteert. Een erg grappige film, maar ook erg ontroerend. Hier heb ik een recensie over geschreven, dus ik vertel daarin pas mijn complete mening. Ik vind het in ieder geval een enorme aanrader, dus ga hem zien!

Mulan kwam eindelijk voor alle abonnees op Disney+ online, dus deze besloot ik ook te zien. Ook hierbij heb ik een recensie geschreven, maar ik kan verklappen dat ik dit niet helemaal weg ben van de film, hoewel hij op sommige vlakken zeker sterke momenten had.

The Happiest Season is de eerste kerstfilm over een lesbische relatie, een geslaagde film! Hij had veel ongemakkelijke humor, maar liet ook veel zien wat betreft coming outs. De acteurs speelden fantastisch (zoals Kristin Stewart), maar ik was vooral weg van haar beste vriend. Hij was zo hilarisch en hij draagt echt deze film!

Rundfuck: Jachterwachter is een bizarre film over een jachtopzichter op een camping. Het is zo absurdistisch, maar ook heel komisch. Het is echt een ”What did I just watch?”-film, dus het zou je wel moeten liggen.

Trixie Mattel is sinds haar deelname aan RuPauls Drag Race enorm gegroeid, en Netflix heeft een documentaire over haar gemaakt. Ik volg Trixie al een tijdje en een kijkje in haar leven krijgen is erg fascinerend, ik wil nu zeker haar seizoen van Allstars zien. Trixie Mattel: Moving Parts is dus een mooie documentaire om te kijken als je haar al een tijd volgt.

Klaus keek ik voor de vierde keer, dit keer via Netflix Party met vrienden. Wat een prachtige kerstfilm blijft dat zeg! Deze kan ik echt elk jaar weer gaan kijken, hij blijft leuk!

Tijdens tweede kerstdag keek ik met familie naar Operation Christmas Drop. We vonden hem wel iets te zoetsappig, maar de warme setting is weer wat anders voor bij een kerstfilm.

Op eerste kerstdag kwam Soul online, een nieuwe Pixar-film die eigenlijk in de bioscoop zou verschijnen. Een mooi kerstcadeau voor de Disney+ abonnees, want deze film was echt magisch! Een iets volwassener getinte film, maar met een hele goede boodschap over het leven. Echt een aanrader!

Death to 2020 is een korte film van de makers van Black Mirror, maar nu is het juist een zeer humoristische film waarin 2020 op sarcastische wijze wordt behandeld. Heerlijke acteurs, veel complotgekkies en belangrijke thema’s van afgelopen jaar worden behandeld, veel leuker dan verwacht! Op deze manier kan je 2020 toch nog op een grappige manier afsluiten.

Dit zijn de films die ik aan het einde van 2020 heb gezien. Wat was jouw favoriete film van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.