De films die ik heb gezien in februari 2021

De afgelopen maand was het een beetje rustig qua films. Ik was vooral bezig met werk, mijn aankomende verhuizing, het lezen van boeken en het kijken van series, waardoor ik weinig films erbij heb kunnen pakken de afgelopen maand. Een bescheiden filmoverzicht voor deze keer, maar ik hoop dat de komende maanden in te gaan halen.

Ik keek To All The Boys: Always and Forever, de derde en laatste film in de trilogie van Lara Jean. Mijn fangirl is enorm fan van de films, dus ik was genoodzaakt deze met haar te kijken. Helemaal niet erg, want de film is juist erg vermakelijk. Een tikkeltje zoetsappig en met een heel optimistisch einde, maar de film keek lekker weg, de personages waren iets meer uitgewerkt en de locaties die werden bezocht waren zo prettig om te zien. Zo kon je Seoul en New York zien, twee plekken die ik sowieso wel wil bezoeken, maar die nog meer enthousiasme opwekten door deze film.

Verder keek ik nog naar Jurassic Park, welke nu te zien is op Netflix. Een echte klassieker, maar ik vond hem ook weer niet zo denderend, maar dit ligt vast aan de tijdsgeest. Voor die tijd zijn de special effects in ieder geval prachtig, want de dinosaurussen zien er erg mooi uit.

Een erg bescheiden overzicht deze keer. Nu is het nieuwe aanbod om streamingsdiensten iets kleiner dan vorig jaar, maar ik hoop na de verhuizing een mooie inhaalslag te maken en weer genoeg toffe films te zien. Heb jij nog filmtips voor mij? Laat het me weten, die zet ik dan op mijn lijstje om te bekijken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.