De films die ik heb gezien in Februari 2022

Ik had het idee dat ik weinig films had gezien in februari, maar ik heb er juist vijf kunnen zien! Hierdoor loop ik goed op schema in mijn Movie Challenge, en ik heb veel verschillende soorten films gezien. Nu we ook weer naar de bioscoop kunnen heb ik genoeg bezoekjes aan de bioscoop ingepland, dus er komen ook genoeg films aan!

Ik begon de maand met het kijk van My Hero Academia World Heroes Mission in de bioscoop, de derde film van de anime. Ik vond hem vrij gaaf, maar de animatiestijl viel op sommige momenten wat tegen en ik vond het jammer dat niet alle personages een moment hadden om te stralen. Lees vooral mijn recensie!

Daarna keek ik naar de Koreaanse Netflix-film Love and Leashes, waarin een man graag een relatie wil waarin hij onderdanig is aan de vrouw. Een film over BDSM, maar waarin daar niet lacherig over word gedaan. De twee hoofdpersonen zijn ook erg grappig, dus ik ben positief verrast!

Truth or Dare is een horrorfilm waarin een groep jongeren door een demon worden geforceerd om een dodelijk spel Truth or Dare moeten spelen. Een verhaal waarin veel geheimen bekend worden gemaakt, en waarin er spannende en gevaarlijke opdrachten worden uitgevoerd. Op zich wel vermakelijk, en een einde die mij deed verbazen.

The Tinder Swindler heb ik ook gezien op Netflix, een zeer bijzonder waargebeurd verhaal! Het is absurd dat Simon nog vrij rondloopt, en aan de andere kant ook knap dat iemand zo’n leven kan leiden zonder genade.

Tot slot keek ik naar Tall Girl, waarin een lang meisje haar weg probeert te vinden tijdens haar tijd op de middelbare school. Grappiger dan ik had verwacht, hoewel er veel clichés in zaten. Het is wel een ideale film voor een avondje op de bank, en het tweede deel staat nu ook op Netflix! Die wil ik binnenkort ook gaan kijken.

Dit zijn de films die ik de afgelopen maand heb gezien. Wat is jouw favoriete film van de afgelopen maand? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.