De films die ik heb gezien in januari 2021

2021 is begonnen, en op filmgebied kijk ik nog wel vrij regelmatig een film. Ik ben van plan om 75 films te zien in 2021, dus ik maak een prima begin met zeven films in januari. Hoewel de bioscopen momenteel zijn gesloten, kan ik via Netflix en Disney+ aan mijn portie films komen. Ik hoop dat de bioscopen wel snel weer open gaan, want ik kan niet wachten om weer wat films op het grote doek te zien!

Ik begon het jaar met The Lego Movie 2, waar ik net zoals de eerste film erg van heb genoten. Zo leuk hoe dit universum is bedacht en ik heb erg gelachen om alle grappen. De film had ook nog wat leuke twists en ik raad je van harte aan de films te zien op Netflix.

Get Out is een hele spannende thriller (hoewel hij wordt bestempeld als horror) over een zwarte man die op bezoek gaat bij zijn schoonfamilie van zijn witte vriendin, waarin hij merkt dat er iets niet helemaal pluis is… Een schokkende film waarbij ik achteraf veel hints vond, erg tof gedaan! Dit is echt een film die je een tweede keer kan kijken zodat je deze hints sneller oppakt, ik ben in ieder geval fan!

Z-O-M-B-I-E-S keek ik via Disney+ Groupwatch met vrienden en deze film was… Akelig slecht. Tenenkrommende liedjes, een bizar geheim van de hoofdpersoon dat nergens op sloeg een veel cheerleaderdansjes. Waarschijnlijk wel leuk voor jongere kijkers, het was voor ons vooral grappig om de film tijdens het kijken af te kraken.

Mean Girls had ik nog nooit gezien, dus ik had daar verandering in gebracht door het kijken van deze high school klassieker. Daarna kon ik ook de podcastspecial van De Vierkanten Ogen Show beluisteren om er nog meer over te weten! Een zeer vermakelijke film waarin de hokjes waar je in kan worden gestopt op de middelbare school erg wordt uitvergroot.

Bad Boys For Life was ook een vrij komische film met behoorlijk wat actie, maar achteraf was het geen vijf sterren waard. Wel een prima film voor een avondje op de bank, maar het is me niet enorm bijgebleven.

Ik keek aan het einde van de maand via Netflix Party naar Call me by your name. Ik had zo veel verhalen gehoord van mensen die enorm moesten huilen bij deze film, maar dat had ik niet. Misschien had ik te hoge verwachtingen, maar de film was iets te langdradig naar mijn doen en het einde was voornamelijk frustrerend. De sfeer van de jaren 80 in Italië was wel heel prettig, het gaf echt een ontspannen luiergevoel!

Als klap op de vuurpijl hebben we nog We Can Be Heroes, een Netflixfilm die mij erg deed denken aan Spy Kids. Overduidelijk een kinderfilm, want ik vond het vooral heel tenenkrommend en slecht geacteerd, maar het was wel prima vermaak met vrienden.

Dit zijn de films die ik heb gezien in januari. Een prima lijst zo, en volgende maand heb ik ook genoeg films op de planning staan! Wat is jouw favoriete film van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.