De Films die ik heb gezien in Januari 2022

We zijn aangekomen bij de eerste maandoverzichten van 2022, dit keer komen films aan bod. Ik wil dit jaar 50 films gaan kijken, en tot nu toe heb ik er 4 gezien! Ik ben dus nog aardig op schema, en nu de bioscopen weer open zijn vermoed ik dat ik nog wel meer films ga zien de komende tijd. Ik heb mij vooral voorbereid op een bioscoopfilm, dus hierbij een filmoverzicht vol spinnen…

Ik begon het jaar met het kijken van Spider Man 3. Ik vind Toby McGuire een hele sullige Spider-Man, die eigenlijk weinig zegt en pit heeft. Deze derde film vond ik ook wat chaotisch en het einde was het voor mij niet helemaal. Maar goed, ik moest hem wel kijken zodat ik goed voorbereid was op een bioscoopbezoek!

Daarna was The Amazing Spider-Man 2 aan de beurt, Andrew Garfield is voor mij een hele goede Spider-Man waar ik flink meeleefde in deze film. Er waren wel iets te veel verschillende personages, maar het wist wel de feels te bezorgen bij de kijker. Jammer dat er niet meer films kwamen met Andrew!

Tick, Tick… BOOM! is een film met Andrew Garfield in de hoofdrol, waarin hij een musicalschrijver is die los wil breken op Broadway. Een echt gebeurd verhaal, maar dan met veel liedjes erin. Erg goede acteurs, mooie liedjes en een prachtig verhaal! Een verborgen pareltje op Netflix wat mij betreft, gaat dat zien!

Tot slot ben ik naar de bioscoop geweest, het kan gelukkig weer! Ik had meteen kaartjes besteld voor Spider-Man: No Way Home, nadat meer dan tienduizend mensen mij voor waren. Gelukkig hadden we tickets kunnen fixen, en wat was het een toffe film zeg! Ik zal er meer over zeggen tijdens mijn recensie die er snel aan gaat komen.

Dit zijn de films die ik heb gezien in januari. Welke film van afgelopen maand is jouw favoriet, heb je nog kijktips voor mij? Laat het mij vooral weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.