De films die ik heb gezien in Juli 2021

Hoewel ik nog een achterstand heb ik de Movie Challenge van dit jaar (ik wil 75 films zien dit jaar), heb ik wel een mooie filmmaand gehad. Ik heb namelijk 7 films gezien, een prima aantal! Ook kon ik weer een bezoek brengen aan de bioscoop, wat zowel wennen als heerlijk was.

Ik begon de maand met het kijken van Bon Bini Holland en het vervolg Bon Bini Holland 2. Ik ken Jan Dino al vanaf het begin van FC Kip en mijn familie vindt mijn imitatie van Judeska hilarisch, dus nu de films op Netflix staan besloot ik ze te kijken. De humor is af en toe niet helemaal mijn ding, maar was erg vermakelijk!

In de bioscoop zag ik Black Widow, een film waar ik erg van genoten heb! Ik had eerst weinig met dit personage, maar ze is wel op me gaan groeien door deze film. Ik hoop dat de andere personages vaker terug gaan komen in de Marvel-franchise, want ik vond ze erg leuk!

Een film die ik keek op aanraden van mijn fangirl is Valley Girl, een remake van een film vol muziek en verboden liefdes. De Hollywood-jaren-80 vibes waren erg leuk om te zien, maar hier is niet een film die mij persoonlijk lang zal bijblijven. En wie had het idee om Logan Paul (de meest asociale YouTuber) te casten voor een rol in deze film? Dat was echt een zwaar minpunt.

Ik keek drie weken achter elkaar naar de Fear Street-trilogie, die erg spannend was! Ik was niet een groot fan van elk deel, maar het is een horror vol bijzondere sterfgevallen en creepy personages. Afgezien dat was het ook een film over queer relaties, wat erg verfrissend is!

Ik ben een groot fan van the Tales of Arcadia-series, en nu is de franchise afgesloten met een film The Rise of the Titans. Spectaculaire animatie en het was zo fijn om alle personages bij elkaar te zien, hoewel ik gemengde gevoelens heb over het einde van de film. Aan de ene kant erg mooi en passend, aan de andere kant vind ik de trope die ze bij het einde hebben gebruikt erg simpel en onbevredigend.

Tot slot keek ik naar Luca, een Disney animatiefilm die rechtstreeks te zien is op Disney+. Ik vond Luca echt een prachtig film over een zeemonster dat stiekem op het land komt en als normale jongen een thuisplek vindt bij een Italiaans dorp. Deze film trekt ook veel parallellen met de queer-jeugd en je anders voelen, wat erg mooi is om te zien. De animatiestijl is heel speels en zomers, echt een aanrader voor in de zomer!

Dit zijn de films die ik de afgelopen maand heb gezien. Met dit tempo haal ik mijn achterstand van mijn Movie Challenge wel in! Heb jij nog geweldige films gezien de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.