De films die ik heb gezien in Juni 2021

In juni probeerde ik een beetje de achterstand van mijn movie challenge in te halen. Zo keek ik naar vijf films (waarvan twee bestaan uit een film van twee delen), zo kom ik stapje voor stapje vooruit. Ik hoop dat het openen van de bioscopen ook steeds meer gaat helpen, dus wie weet wat de komende maanden gaat brengen.

Ik begon de maand met Sailor Moon Crystal: Eternal deel 1 en 2, welke ik zag op Netflix. Dit was heel toevallig, want vlak daarvoor keek ik met mijn fangirl naar de eerste drie seizoenen van deze anime. De film is een vervolg op het derde seizoen, dus dat was goed gepland! De film had qua beeld een hogere kwaliteit dan de anime, maar ik ben er ook niet enorm van te spreken.

Op Disney+ keek ik naar Raya and the Last Dragon, die nu eindelijk te zien is voor de normale abonnees. Wat een geweldige film is dit zeg! Lees er alles over in mijn recensie.

Demon Slayer Mugen Train draait in de bioscoop en is het vervolg op het eerste seizoen, dus ook deze ging ik bekijken. Wat ik er precies van vind kan je lezen in mijn recensie. Echt heel tof dat bioscopen voortaan animefilms vaker uitbrengen!

Tot slot keek ik naar Fatherhood, waarin Kevin Hart een alleenstaande vader speelt. Een film met humor en genoeg emotie, echt het kijken waard! Hij is te vinden op Netflix.

Dit zijn de films die ik de afgelopen maand heb gezien. Heb jij nog aanraders voor mij die ik gemist heb? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.