De films die ik heb gezien in Maart 2022

In de maand maart heb ik goed gekeken naar mijn Movie Challenge, want deze maand heb ik ontzettend veel films gezien en loop ik voor op schema! Ik heb maar liefst acht films gezien, dus ik heb mij weer erg vermaakt.

Ik begon de maand met het kijken van de boekverfilming Fallen, aangezien we met Hold My Book een aflevering hebben gemaakt over de film en het boek. Het was niet de meest geweldige film, en was ook niet in de bioscopen verschenen, dus vervolgdelen zullen niet gaan komen.

Daarna keek ik naar Tall Girl 2 op Netflix, aangezien mijn fangirl en ik de eerste film in februari keken. Een leuk vervolg vol humor, maar nu is naar mijn idee het verhaal ook afgerond.

Ik ging in maart weer naar de bioscoop, dit keer voor Sword Art Online – Aria of a Starless Night! Een mooie nieuwe versie van deze franchise, dus ook als je Sword Art Online nog nooit hebt gezien kan je deze film bekijken. Het was wel een flinke introductie op het verhaal, maar de animatie was goed en ik kijk uit naar meer!

Dan door naar weer een Netflix film, namelijk The Adam Project met Ryan Reynolds! Voor nu even zijn laatste film, want hij gaat zich meer richten op zijn gezin de komende tijd. Leuke science-fiction vol actie, maar ook met een ontroerende verhaallijn over familie. Erg van genoten!

Op Disney+ verscheen The King’s Man, een prequel over de King’s Man, maar dan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Weer zoals vanouds erg goed, maar het deed mij toch iets minder dan de vorige films.

Dan weer terug naar Netflix, daar heb ik twee films gezien met onder andere weer Ryan Reynolds: The Hitman’s Bodyguard en The Hitman’s Wife Bodyguard. Erg hysterische films vol actie waar ik onwijs om heb moeten lachen, zeker aan te bevelen als je zin hebt in een avondje bankhangen met Netflix!

Tot slot bracht ik weer een bezoek aan Disney+, daar keek ik naar de animatiefilm Turning Red! Een erg leuke en vermakelijke film, lees vooral mijn recensie en ga hem zelf snel kijken!

Dit zijn de films die ik de afgelopen maand heb gezien. Nu ik HBO Max heb zijn er veel andere films die ik ook een kans wil geven, dus ik raak niet uitgekeken! Wat is jouw favoriete film van de maand? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.