De films die ik heb gezien in November 2020

In november heb ik niet ontzettend veel films gezien, maar toch heb ik weer wat films bekeken en heb ik mijn Movie Challenge van 2020 met gemak gehaald. Deze maand waren het opmerkelijk veel kerstfilms, oeps…

De eerste film die ik in november keek ik was Jingle Jangle: A Christmas Journey, een musicalfilm met een POC-cast, wat zeker een pluspunt is. De film is heel kleurrijk en fantasierijk, maar het verhaal vond ik zelf iets minder. Het verhaal leek mij op het eerste gezicht heel spectaculair, maar ik vond het juist niet heel bijzonder. De spanning was er niet echt in te vinden, en dat terwijl het verhaal zo kon uitbouwen. De film had veel potentie, maar de makers deden juist zo weinig met de mogelijkheden die ze hadden. Wel een erg vrolijke film voor kinderen, maar het was hem helaas niet voor mij.

Lego Star Wars Christmas Special is een korte film waarin je Rey volgt terwijl ze door de tijd reist, waarin ze meer wilt leren over de leerwijze van de Jedi. Erg leuk en grappig, en met een licht kersttintje. De originele kerstspecial van Star Wars schijnt een drama te zijn, maar deze is erg leuk!

The Greatest Showman kwam uit op Disney+, dus deze ging ik snel kijken. Een vrij vermakelijke film, maar echt een spetterende film vond ik het niet. De liedjes en de acteurs waren leuk, maar er zat weinig conflict in de film en grote problemen werden erg makkelijk opgelost. Dat was een beetje jammer, maar het zorgde wel voor een kleurrijke en vreugdevolle film voor jong en oud!

The Christmas Chronicles 2 is weer een sfeervol avontuur waarin je de woonplaats van de kerstman gaat zien. De sfeer zat er dik in, maar ik vond dit vervolg eigenlijk een tegenvaller. Het verhaal was erg cliché en er zat weinig humor in, jammer! De eerste film vond ik juist erg leuk als kerstfilm, maar deze was iets te simpel.

Een redelijk klein overzicht, maar dat ga ik vast compenseren met een lange lijst in december. Er komen dan genoeg toffe films en series aan, dus dan ga ik echt los! Wat is jouw favoriete film van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.