De films die ik heb gezien in November 2021

De maand november is weer voorbij, een maand waar ik opvallend veel films heb gezien. Streamingsdiensten en bioscopen werden door mij goed bekeken, dus ik heb twaalf films gezien! Een enorm aantal, maar wat ook wel nodig is. Mijn eigen Movie Challenge van 75 films in 2021 zien heb ik nog niet gehaald, dus ik moet nog even vooruit om deze uitdaging te halen. Zie hier de films die ik in november heb gezien.

Aan het begin van de maand keek ik naar Army of Thieves, een proloog op Army of the Dead. Je volgt de kluiskraker, die belandt in een spannend avontuur met diefstal van extreme hoogten. Een erg actievol avontuur, en ik ben nog meer fan geworden van deze acteur. Hopelijk komt hij op de een of andere manier terug in een vervolg!

Daarna keek ik naar Vivo, een kleurrijk, ontroerend en muzikaal verhaal met de maker van de musical Hamilton. Verwacht dus veel mooie liedjes, maar daarnaast ook een reis om een liefdesbrief te overhandigen. Zeker een goede animatiefilm, en te zien op Netflix!

Ik ging de afgelopen maand naar de bioscoop voor The Eternals, de nieuwe Marvelfilm. Ik ben niet de grootste fan van de film, maar hij heeft mij wel aangenaam verrast. Lees vooral mijn recensie om er meer over te weten te komen!

Ik bekeek Free Guy voor de tweede keer, aangezien ik het zo’n fantastische film vind. Dit keer thuis via Disney+, want daar staat hij op! Echt een must-watch, want hij is hilarisch, mooi en ideaal voor de gamers onder ons.

Door de podcast Terugspoelen wilde ik weer The Nightmare before Christmas zien, zeker nu het de tijd is tussen Halloween en kerst! Een erg leuke film voor die tijd (de animatie is zeer indrukwekkend), maar het einde blijft iets te gehaast.

Ik keek op een avond naar Don’t Breathe, een film waar ik helemaal de zenuwen van krijg. Drie jongeren breken in een huis van een blinde veteraan die een fortuin heeft, maar die man kent zijn eigen huis heel goed… Erg creepy en bloedstollend spannend, ik heb met samengeknepen billen op de bank gezeten!

Aangezien de nieuwe Spider-Man uit gaat komen, besloot ik wat research te doen. Ik keek naar Spider-Man 1, Spider-Man 2 en The Amazing Spider-Man. Nog twee films te gaan, en dan heb ik alle oude films gezien! Zo kan ik mij goed voorbereiden op de nieuwe film, aangezien oude schurken hierin verschijnen. Als je nu naar de films kijkt zijn ze vrij slecht, maar wel leuk om te zien.

Op Netflix kwam Red Notice uit, een film die enorm werd gepromoot door de steracteurs die erin spelen. Maar eerlijk? De film was vermakelijk, maar ik ben hem nu al redelijk vergeten. Het is niet heel bijzonder (afgezien een mooie plottwist) en de film had aardig wat humor, maar ik had er wel wat meer van verwacht.

Ciao Alberto is een korte film als vervolg op Luca, eentje waar ik erg van genoten heb. Het is maar tien minuten, maar het wist mij te ontroeren! Een aanrader voor de fans van Luca.

Tot slot keek ik naar Jungle Cruise, die nu gratis te zien is op Disney+. Wel vrij vermakelijk, maar de twist halverwege de film maakte het verhaal juist wat vaag. Op het begin was ik nog wel geboeid, maar richting het einde had ik er steeds meer aandacht voor. Maar goed, een jungleavontuur zien is prima voor tussendoor!

Dit zijn de films die ik de afgelopen maand heb gezien. Een flinke lijst, en dat zal het vast ook worden in december! Heb jij nog leuke films gezien de afgelopen maand? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.