De films die ik heb gezien in Oktober 2021

In de maand oktober wist ik naar series en boeken, ook een aantal films te zien. Mijn Movie Challenge is nog steeds moeilijk te halen, maar ik heb wel een lichte inhaalslag gemaakt deze maand! Zie hier de films die ik de afgelopen maand heb gezien.

Ik begon de maand met een verschrikkelijke film, namelijk Z-O-M-B-I-E-S 2. Disneymusicals met rare bovennatuurlijke wezens, het was echt tenenkrommend. Mijn fangirl is wel fan van de films, dus die moest vooral lachen om mij terwijl we de film keken.

Ready or Not is een horror-thriller over een bruid die een nacht lang verstoppertje moet spelen met haar schoonfamilie, maar die zijn erop uit om voor zonsopgang haar te vermoorden… Erg spannend en met nog eens een tof einde! Gewoon te zien op Disney+, dus makkelijk te bekijken.

Naast die film keken we ook naar Alita Battle Angel, een film die visueel echt prachtig was. Verhaalsgewijs was het overduidelijk een introductie op de hele franchise, waardoor het verhaal iets te snel ging richting het einde. De vraag is nu of Disney de franchise gaat oppakken, het heeft in ieder geval wel veel potentie!

Op Netflix verscheen Pokémon: Secrets of the Jungle, die verrassend genoeg echt heel goed was. De gemiddelde Pokémonfilm is vrij cliché, maar deze wist wel de gevoelige snaar te raken en was een mooi rond verhaal. Ik vond het gewoon jammer dat de personages aan het einde elkaar weer verlieten, want de connecties waren heel hecht.

Op een avondje besloten we met vrienden hele slechte films te kijken. Zo keken we naar L.O.L. The Surprise The Movie, een verschrikkelijke film van die populaire poppetjes. Daarna keken we naar Dora and the Lost City of Gold. Grappig om een oude variant van Dora te zien, maar het was voor ons niet een geslaagde film.

Aangezien we de serie van The Seven Deadly Sins hadden afgekeken, keken we ook naar de afsluitende film Cursed by Light. Het animatiewerk was beter dan de anime, maar het verhaal was wat afgezaagd en de nieuwe villain was heel voorspelbaar.

Zijn er nog films die jij de afgelopen maand hebt gekeken, zitten er nog aanraders tussen? Ik hoor het graag, want ik hoop de komende twee maanden zo veel films te kijken zodat ik mijn movie challenge haal. Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.