De films die ik heb gezien in September 2021

De maand september is een vrij rustige filmmaand geweest voor mij vanwege vakantie en een nieuwe opdracht voor werk, maar ondanks dat heb ik twee keer een bezoek gebracht aan de bioscoop. Elke film die ik heb gezien was een topper, dus zie deze vier films als stuk voor stuk aanraders.

Ik keek ten eerste naar Sweet Girl, te bekijken op Netflix met onder andere Jason Momoa. Een erg spannende film waarin vader en dochter op de vlucht moeten na een moord, een film die mij erg wist te verrassen. Het is een film die je zelfs twee keer kan zien, zodat je dan juist alle hints kan opmerken. Acteerwerk was ook erg goed, hoewel de film niet zo’n grote impact wist te maken waardoor het vijf sterren zou verdienen.

Cruella is eindelijk te zien op Disney+, een film waarmee ik mij erg heb vermaakt. Emma Stone is sowieso een geweldige actrice en ik vond het heel cool om te zien wat voor verhaal er achter deze villain zit. Vooral de beelden en de kostuums zijn adembenemend, en de plottwisten zag ik keer op keer niet aankomen. Een paar special effects waren wel erg belabberd, maar voor de rest is de film zeker het kijken waard!

Halverwege de maand bezocht ik Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, een film die al snel behoort tot een van mijn favoriete Marvel-films. De film bevat zo veel humor, spektakel, martial arts gevechten, Aziatische representatie (die er voorheen nog niet echt was) en een tal van mogelijkheden voor de volgende Marvel-films.

Tot slot keek ik in de bioscoop naar Free Guy, een erg grappige film met Ryan Reynolds die veel meer lagen bevat dan ik in eerste instantie had gedacht. Het was ook tof om hem te zien in de bioscoop, en hij is nu al te zien op Disney+! Alle kleine cameo’s waren zo briljant en ik ga de film zeker nog een keer bekijken. Een van de meest veelzijdige en hilarische films van 2021!

Dit zijn de films die ik in september heb gezien. Ik loop wat achter op mijn eigen Reading Challenge, dus ik moet aardig wat inhalen! Of mij dat gaat lukken is nog niet zeker, maar ik ga mijn best doen. Heb jij nog filmaanraders voor mij? Ik hoor het graag, laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.