De films en series die ik heb gezien in april 2019

De afgelopen maand heb ik gelukkig niet stil gezeten wat betreft series en films. Avengers kwam er bijna aan, dus met films ging het lekker en Netflix heb ik zeker een aantal keer aangezet de afgelopen maand. Tijd om even een terugblik te werpen op de maand april wat betreft films en series.

 

Laten we beginnen met de Netflixseries. Zo keek ik verder in Riverdale, maar ik vind de nieuwe afleveringen maar erg vaag… De makers moeten wel iets heel goeds verzinnen als ze dit seizoen goed willen afsluiten. Tussendoor kijk ik af en toe een aflevering van That 70’s Show. Gewoon lekker voor makkelijk vermaak, altijd wel leuk om te kijken! Ik ben nu bezig in het tweede seizoen.

Santa Clarita Diet kwam met het derde seizoen en deze heb ik helemaal gezien. Wat was hij weer hilarisch! Ik ben echt dol op deze serie, want het is lekker hysterisch en luguber. En dat einde zorgde er wel voor dat ik erg benieuwd ben naar het volgende seizoen, want het slot is erg heftig… Sabrina heeft ook het tweede seizoen uitgebracht, dus daarmee ben ik ook begonnen. Erg vet dat je ook de donkere kant van Sabrina gaat zien, ik ben benieuwd waar dit heen gaat! Tot slot keek ik op Netflix de anime Sirius the Jaeger af. Mooi einde, en ook fijn dat het een afgerond verhaal is.

De Luizenmoeder had in april de laatste aflevering, die ik vrij goed vond. Een redelijk open einde, maar hij beviel me wel. Ik vind het ook prima dat ze na het tweede seizoen stoppen, anders zou het uitgemolken worden. Ook ben ik iets verder gaan kijken in het derde seizoen van Sword Art Online. Ik weet nu precies de achtergrondinformatie over de game waar Kirito in zit, erg gaaf! Ik ben nu halverwege het seizoen en het wordt steeds spectaculairder. Ik ben heel benieuwd waar dit heen gaat…

Game of Thrones is weer begonnen, dus ook ik kijk mee. Ik vind de eerste twee afleveringen wel oké, het is duidelijk een aanloop naar een groot gevecht. De volgende afleveringen kan ik pas kijken als ik terug kom van vakantie, dus hopelijk zie ik in de tussentijd geen spoilers!

 

Ook heb ik weer wat films gezien, want op mijn Movie Challenge loop ik een beetje achter. Ten eerste ging ik naar de bioscoop voor Captain Marvel. Wat een goede film is dat zeg! De eerste helft van de film is vooral achtergrondinformatie over deze superheldin en de tweede helft zat vol actie. Zo werd ik zeker hyped voor Avengers. Ook keek ik nog naar Black Panther en Ant-Man and the Wasp, want dat waren de films die ik nog miste. En je raadt het al, uiteraard ging ik ook naar Avengers: Endgame! Ik kan na het zien van Avengers haast niet bloggen, dus je hoort een andere keer wat ik van Endgame vond.

Dit zijn de films en series van de afgelopen maand. Welke series of films waren voor jou echte toppers? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.